Original topic:

Telefon Ekran Problemi

(Topic created on: a week ago)
138 Views
raşit3211
Active Level 1
Options
Galaxy S

Telefon ekranımın üst kısmında bir çizgi oluştu. Ekranı kapatıp açarken ekranın üstündeki kısım erken geliyor, alt kısmı geç açılıyor. Bazen YouTube'da video izlerken ya da oyun oynarken, WhatsApp'tan görüntülü konuşurken sadece üstteki o küçük kısım kalıyor, kalan kısmı aynen videodaki gibi kararıyor. Telefon düşmedi, suya girmedi. İki gündür böyle. Araştırmadığım yer kalmadı, lütfen yardımcı olun.

Model: S24 Ultra

8 Comments
Galaxy S
kapat aç yapmayı deneyebilirsiniz
0 Likes
raşit3211
Active Level 1
Galaxy S
Kapatıp açtım 4 5 defa
0 Likes
Susian
Active Level 3
Galaxy S
Ekran Bağlantı Kablosu Sorunu : Telefonun içindeki ekranı anakarta bağlayan esnek kabloda (flex kablo) yerinden oynama, gevşeme veya bir miktar hasar oluşmuş olabilir. Dışarıdan darbe almasa bile iç titreşimler veya üretim kaynaklı zayıf noktalar bu duruma yol açabilir. ​Ekran Paneli Arızası: Ekran panelinin kendisinde özellikle OLED/AMOLED panellerde bir bozulma başlamış olabilir. Bu, çizgi oluşumu ve ekranın belirli bölgelerinin farklı tepki vermesi şeklinde kendini gösterir. ​Yazılımsal Hata Nadir de olsa, işletim sistemindeki bir çakışma veya grafik sürücüsündeki bir hata bu tür tuhaf görüntüleme sorunlarına neden olabilir

Aynısı arkadaşımda da gerçekleşmiş bunlardan olabileceğini söylüyor
0 Likes
raşit3211
Active Level 1
Galaxy S
Yani teknik desteğe başvurmak tek çözüm diyorsunuz değil mi telefonsuz kalacak olmak üzüyor ama yapacak birşey yok
0 Likes
Susian
Active Level 3
Galaxy S
Maalesef küçük bir şey bile büyük soruna sebep olabiliyor siz en iyisi teknik servise götürün
0 Likes
raşit3211
Active Level 1
Galaxy S
Bir güncelleme varmış ne olur ne olmaz onu yaptıktan sonra bir daha bakicqm olmadıysa yarin teknik ekibe basvuracağım
0 Likes
Galaxy S
Garantiye uğraması lazım bencw
0 Likes
raşit3211
Active Level 1
Galaxy S
Bilmiyorum ama aşırı soğudum telefondan belki s25 alıp bunu yedek telefon olarak tutabilirim
0 Likes