Original topic:

Youtube ısınma problemi.

(Topic created on: 07-20-2025 10:21 AM)
1347 Views
Negans
Active Level 5
Options
Galaxy S

Dostlar özet geçeyim, telefonum s24 ultra, ekran kalitesini en yüksekte kullanıyorum, AoD açık, youtube video kalitesi hd izliyorum telefon alev alıyor. Şimdi 30 dakikalık bir video izleyerek geldim telefon masada tutucuda duruyordu elime alınca yandığını **bleep** ettim. Bu one ui 7 geldikten sonra başladı yada yaz geldi diye ikisinin de etkisi olabilir ama durum şuan böyle, bu normal mi?

(Dün gece de sabah 2 civarları youtube'ı uyku moduna alıp 20 dakikalık video da bırakmıştım şarjı yanlış hatırlamıyorsam %30 kalmıştı, 20 dakika sonra otomatik youtube'ı kapatıp ekranı kapanması lazımdı telefonun ama böyle olmamış sabaha alarmım vardı telefon kapanmış uyandırmadı beni, bu da ek bilgi)
17 Comments
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy S
Okadar isinma normal değil
Negans
Active Level 5
Galaxy S
Bende anlamadım sürekli telefonu yeniden yeniden başlatıp duruyorum, cihaz yurt içi güncelleme vb her şeyini de alıyor
0 Likes
Galaxy S
YouTube sıkıntılı
Negans
Active Level 5
Galaxy S
Sizin cihaz da mi youtube da ısınıyor? Verdiğim ek bilgi de şunu söylemeyi de unutmuşum, pil kullanımına göz attım bahsettiğim gibi youtube'u açık bıraktığım zaman pil tüketiminde de artış olmuş
0 Likes
Galaxy S
Bende direkt uyarı veriyor kapat diye. Sıkıntılı uygulama
Negans
Active Level 5
Galaxy S
Normalde yoktu böyle bir şey dediğim gibi yaz geldi bu sorunlar ortaya çıktı belki de one ui 7 ile sıkıntılıdır
0 Likes
Umut_Uğurlu
Expert Level 5
Galaxy S
Cihaz yorulmuş demek ki normal gibi
Negans
Active Level 5
Galaxy S
Cihaz 11 aylık kral nereye yorulsun, bundan önce 5 sene boyunca samsung note 10 lite kullanıyordum ondan da çok memnundum böyle sıkıntıları yoktu cihaz artık güncelleme almıyor diye değiştirdim
0 Likes
Umut_Uğurlu
Expert Level 5
Galaxy S
YouTube sıkıntılı demişler zaten ayrıca cihazın yorulması yapılan işlemlerle alakalı 11 ay olunca durdurulamaz mı oluyor cihaz