Original topic:

Telefon Önerisi

(Topic created on: 09-28-2025 09:07 PM)
368 Views
ogzhand
Active Level 6
Options
Galaxy S

Herkese merhaba yaklaşık 60 bin liralık bir bütçem var. S24 Ultra'nın tasarımı inanılmaz hoşuma gidiyor. Köşeli tasarımı tam bir Note havası veriyor bu yüzden almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım yoksa üzerine biraz daha verip S25 Ultra mı almalıyım? Aradaki fiyatı hak edecek kadar özellik farkı var mı?

12 Comments
Galaxy S
Hocam bence hoşuna gideni almalısın :)
ilknur0652
Active Level 6
Galaxy S
S26U'yu beklesen daha sağlıklı olur bence, hem de o çıkana kadar gerekli paran da birikmiş olur diye tahmin ediyorum. Bana kalırsa, ahım şahım bir **bleep** yok sıradan kullanıcı için, yine de karar sizin tabii ki. İyi akşamlar.
ogzhand
Active Level 6
Galaxy S
Hocam şu an S21 5G kullanıyorum şarjı su gibi gidiyor artık 4 sene olacak o yüzden kasım indirimlerinden vs almak istiyorum bir an önce :)
ogzhand
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkür ederim 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S24 Ultranın tasarımı bencede daha premium duruyor ve öyle arada çok büyük farklarda olmadığından dolayı daha ucuza S24 Ultra alabilirsiniz 😊
mzrkahmts24u
Active Level 5
Galaxy S
kesinlikle s24u almalisin dostum😊
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
24 ultra güzel telefon bence snapdragon oldugu için s25 ultraya gerek yok bence hoşunuza da gidiyorsa alın derim
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
Kesinlikle al 2030'a kadar güncelleme alacak bu telefon pişman olmazsın Ben şu an kullanıyorum Harika bir telefon