Original topic:

S24 ultra mobil internet sorunu

(Topic created on: 01-04-2026 12:14 AM)
405 Views
CR7ESEN
Active Level 3
Options
Galaxy S

S24 ultra telefonumda bir süredir mobil internet ile ilgili sorun yaşıyorum telefona hangi hattı takarsan takiyim internet yavas cekiyir şebeke ful olmasina ragmen internet hızı yavas ayni hattı baska tekefon taktığımda cayır cayır cekiyor bütün ayarlara baktım telefonu sıfırladım ama çözüm olmadi kendi internetimle oyun oynayamıyorum hattımı eski redmi cihazıma takip WiFi ile bağlanıp oynuyorum samsung yetkileri ile görüştüm hic bir sey demediler sorunun nerde olduğunu bilsem ona gore hareket ederim ama bilmiyorum yazılım desem sıfırladım ayar desem onu da sıfırladım telefonun kendi anteni de olabilir mi acaba bide internet hiz testi yaptığımda hiz gayet yuksek cikiyor ama o hizi telefon vermiyor hatta yarsisini veriyor örneğin 60 downlod hizi cekiyor ama sanki 5 10 hızında gibi takılıyor donuyor kopuyor ama baska telefona takınca hic bir sorun yok önerisi olan bu işten anlayan yorum yapabilir mi lütfen 

9 Comments
LoDoS46
Active Level 1
Galaxy S
Aynı Problemi bende yasiyorum operatörüm vodafone Benim telefon s24 Mobil veride Bir sıkıntı var Çekmiyor oyun oynatmıyor bir bakıyorsun iyi bi bakıyorsun kötü denemedigim yol kalmadı ağ ayarlarını sıfırladım hattı yeniledim 4.5 g degistirdim yok telefonla kaynakli opetatörle falan değil
0 Likes
CR7ESEN
Active Level 3
Galaxy S
Aynen benimki de öyle ama sorun ney bilmiyorum yau 60 binlik telefonda oyun oynamıyorum redmi note 8 takıyorum hattımı anca
0 Likes
LoDoS46
Active Level 1
Galaxy S
Kanka Telefonda Ama denemediğim yol Kalmadı Pugb e giriyom 20 ms bi anda yükseliyor bundan öncesinde Kullandigim Telefon Da Böyle Sorun yoktu
CR7ESEN
Active Level 3
Galaxy S
Telefondan olduğunu bende biliyorum ama yazilim mi yoksa donanım mi onu bilmiyorum telefonu sıfırladim yetmedi yeni yazılım attim sıfırdan yine ayni senin ki garantilimi
0 Likes
LoDoS46
Active Level 1
Galaxy S
Donanım Yazilım Değil
0 Likes
CR7ESEN
Active Level 3
Galaxy S
Benimki garantili olsa gönderirdim sorun neymis bulsunlar ama garantili degil
0 Likes
LoDoS46
Active Level 1
Galaxy S
Benim garanti kalmadı kalsa bende gönderrim
0 Likes
LoDoS46
Active Level 1
Galaxy S
Oyun için wifi lazım mobil veri olmuyor Yapacak birsey yok Ya telefon degistirecez Ya da Telefonu Bu sekilde Kullanacaz
0 Likes
CR7ESEN
Active Level 3
Galaxy S
Hayilrisi bakalım
0 Likes