cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Takasta biçilen fiyat

(Topic created on: 3 weeks ago)
32 Views
polatalemdarr
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar 4-5 aydır s24 kullanıyorum. Bugün one UI 7 yi canlı incelemek ve s25 e bir bakmak için yol üstü teknosaya uğradım. Hiçbir çizik veya kusura olmayan 256 gb s24 e 21.000 biçiyorlar. Çok saçma değil mi ya dayı?

9 Comments
Tyhan
Active Level 7
Galaxy S
Samsung'un 2. El pazarı niyeyse böyle. Ben de anlamış değilim. Bir sürü para vererek aldığım cihaz, 2. Elde gümbürtüye gidiyor. Acaba fiyatta yerelleştirme olmaaıyla mı ilgili anlayamadım.
0 Likes
Spaweix
Active Level 7
Galaxy S
Bir taraftan haklısın da, Samsung değil sadece bu tüm Android telefonlarda böyle. Sadece Apple ikinci el pazarını koruyabiliyor, oda marka değeri, prestij ve yazılımsal güvenlikten kaynaklanıyor. Apple ürünleri kolay kolay indirime girmez ve yine ikinci ele yönelim daha fazla olur.
Spaweix
Active Level 7
Galaxy S
Hayır, saçma değil öyle yerler zaten düşük fiyattan alır, kendi elinizle satmak her zaman daha mantıklı. Benim A32 telefonuma da 1,5k fiyat biçmişlerdi 😅
theacg
Active Level 5
Galaxy S
Benim s24+ a 23.500 diyo. Iphone 14 pro max 44.500
polatalemdarr
Active Level 1
Galaxy S
Popülasyonun saçmalığı gibi, rağbetle alakalı biraz ama sinir bozucu işte
0 Likes
mcesur
Active Level 4
Galaxy S
plan takır takır işliyor samsung sakın verme ui 7 yi
0 Likes
Daisy26
Active Level 6
Galaxy S
Mediamark teknosa çok ucuza sayıyor samsung mağazasında daha yüksekten alırlar ben o şekilde 2 aylık s24 plusı verip s25 plus aldım (ısınma sorunu oldugu için mecbur kalmıştım)
0 Likes
KER3M1967
Active Level 1
Galaxy S
Ne kadardan saydılar?
0 Likes
Daisy26
Active Level 6
Galaxy S
34.000 saydılar ve iyi bence mediamark 22.000 falan demişti 63.000 den değilde 61.000 den verdiler zaten
0 Likes