Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Arkadaşlar Yeni Cihazım Kullanmakta Olduğum Galaxy S25 Özellikle Çoğunlukla Youtube'de Video İzlerken Çok Aşırı Isınıyor Isınma Meydana Geliyor... View Post
Arkadaşlar Watch6 ne zamana kadar güncelleme alıcak bilen var mıdır acaba?Bildirimler de sorun yaşıyorum ilk aldığımdan beri böyle geç geliyor... View Post
Merhabalar. Arkadaşımla pdf üzerinde aynı anda notlar alma, karalama ve soru çözümü için bir program arıyorum. bunun için hangi programları nasıl... View Post
S23 alt hoparlorden cızırrı sesi geliyor yapabileceğim birşey var mı View Post
Son güncellemeden SONRA 1 haziran wifi ile mobil veri arasında rahatça geçiş yapabiliyordum hiçbir bağlantı problemi olmuyordu fakat şuanda mobil... View Post
Yurt içi S23'ten yurt dışı S25'e geçmek mantıklı mı? View Post
Abi para veriyoruz 5000 mah batarya dayanmıyor bu gerçekten degisecem telefonu bir gunu cikarmiyorsa ben niye aldim ki bunu View Post
Eylülde s24ultra aldim. Aldığım güne lanet olsun kalemi toplasan 10 defa cikarmisimdir. Hiçbir islevsel özelliği yok. Günde kac defa sarj etmem... View Post
S21 fe'de duvar kagidi da ekrani saga sola kaydrdigmda harekt eder mi, boyle bir ozellik mevcut mu? Ayrica saga sola kaydirrken xiaomilerdeki gibi... View Post
S8 ultra tabletimi vs s24 telefonumu kablo ile bilgisayarıma bağlıyorum dex i açtığımda bilgisayarda açılmıyor sadece telefonda açılıyor nasıl... View Post
User | Likes Count |
---|---|
547 | |
518 | |
512 | |
447 | |
443 |
User | Count |
---|---|
41 | |
31 | |
30 | |