cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

PISMANLIK

(Topic created on: 3 weeks ago)
302 Views
KAYABEKIR
Active Level 1
Options
Galaxy S

Eylülde s24ultra aldim. Aldığım güne lanet olsun kalemi toplasan 10 defa cikarmisimdir. Hiçbir islevsel özelliği yok. Günde kac defa sarj etmem gerekiyor. 70k para verdigim telefon bir gün pil ömrü veremez mi? ALLAH ICIN BUNU IADE ETMENIN DEGISTIRMENIN YOLU YOK MU

20 Comments
ensareiz
Active Level 8
Galaxy S
Neyini beğenmediniz
0 Likes
Afthen
Active Level 7
Galaxy S
kalem çizim yapmak, telefona dokunmadan kamerayı kontrol etmek ve videoyu/şarkıyı ileri sarmak için kullanılır. kalem yani sonuçta, beklentiniz neydi ki? 🫠

pil konusunda ise uzun süreler dayansın istiyorsanız ekran çözünürlüğünü HD'ye çekebilirsiniz, etkisi olacaktır
KAYABEKIR
Active Level 1
Galaxy S
En basta pil kardesim günde 2 sarj istiyor sag olsun. Onun disinda klasik android telefon öyle abartildigi kadar bir seyi yok. 70k kesinlikle hakketmiyor. Parasini hakketmiyor
0 Likes
Afthen
Active Level 7
Galaxy S
günde 2 kere şarj istemesi garip, telefonla tam olarak ne yapıyorsunuz?
0 Likes
KAYABEKIR
Active Level 1
Galaxy S
Oyun bile oynamiyorum. Wp instagram baska bir sey yok
0 Likes
eneS20FE
Expert Level 1
Galaxy S
Garip gercekten
0 Likes
Alickk
Expert Level 5
Galaxy S
Siz ne bekliyordunuz klasik android telefon ne demek kabul etseniz de etmeseniz de çıktığı yılın en kral telefonlarından artık siz nasıl bir telefon bekliyordunuz bilmiyorum ama öyle yani daha ne olsun o cihazda daha ötesini bekliyorsanız o artık gelecekteki telefonlarda olur
0 Likes
caglarA34
Active Level 8
Galaxy S
Pil sağlığı % kaç ? S24 ultra kullanan yakın bir arkadaşım var pil konusunda çok memnun FHD olarak kullanıyor ve sabah %100 de şarjdan çıkardığında akşam eve gelene kadar %26 civarı kaldığını söylüyor ki sıkça oyun oynayan da birisi
eneS20FE
Expert Level 1
Galaxy S
One ui 7 pili iciyor + exynos islemcilerde pil verimliliği biraz düşük