cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Spotify Kilit Ekranı Bildirim Sorunu

(Topic created on: 02-28-2022 10:17 PM)
4601 Views
Mertcan_Kalcioglu
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

Spotify açıkken telefonda tuş kilidi yaptığımda şarkı değiştirmek, durdurmak vb. işlemler için tekrar uygulamaya girmek zorunda kalıyorum çünkü hiçbir şekilde bildirim vs gözükmüyor. Uygulama verilerini silip uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim. Oturumumu kapatıp tekrar açtım ama çözülmedi. Şarkı çalıyor ama en ufak bir bildirim yok, sanki öyle bir uygulama telefonda hiç çalışmıyormuş gibi bir durum söz konusu. Spotify ve telefon deneyimimi oldukça olumsuz etkiliyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy S
Ekran video kaydı ile birlikte hata raporu gönder inceleyip yanıt verirler.

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Galaxy S
Spotify ayarlari icindeki bildirim ayarlarini kontrol etmek gerekebilir kilit ekraniyla alakali ayarlar..uygulama uzerine basili tutarak bildirim ayarlarinin acik olduguda kontrol edilmeli
Galaxy S
Spotify içindeki bildirimler daha çok konser haberi, yeni podcast bölümü vb. e-posta ile alınabilecek bildirimleri. Telefondaki ayarlarından da baktığım da bütün bildirimlerine izin var. Play/Pause tuşu vs. göremiyorum kilit ekranında malesef asıl sorunum bu.
Desteğiniz için teşekkürler.
Galaxy S
Di.fm kullaniyorum bazi guncelemelerde senin sorunlardan olurdu hemen bir önceki sürümleri yükleyince düzelirdi stabil surum bulunca guncellemiyorum artik önemli guncelleme yoksa..(sorunlu surumu tam kaldirma yapmalisin onbellek verileri temizlemeden once durmaya zorla yaparak)ve tlfnu yeniden baslat önceki stabil sürümü apk olarak yükle..kac uygulamayi böyle indir kaldirdan gına gelmisdi note3 zamanlarimda))piede pek sorun yok görünüyor..epostalar gelmiyorsada zannimca gelen giden sunucularda gecici sorunlar olabilir
0 Likes
Galaxy S
Zannımca developerlar ana uygulamayi son guncellemeyle düzgün yapmaya çalışırken kilitekrani vb yerlerde calisan WIDGET leri düzgün yapmıyorlar))
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy S
Ekran video kaydı ile birlikte hata raporu gönder inceleyip yanıt verirler.
0 Likes
ugurhk
Active Level 4
Galaxy S
Aynı sorunu uygulamayı açık tut diyerek yenmiştim deneyebilirsiniz.
0 Likes