cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sosyal medyada soluk video sorunu

(Topic created on: 07-04-2024 02:59 PM)
317 Views
AdarkKnight
Active Level 4
Options
Galaxy S
Merhaba, tiktok Instagram gibi platformların reels videolarında sanki videonun önünde bir katman varmış gibi renkler soluk görünüyor. Kontrol merkezini yarım bir şekilde indirince videonun renkleri normale dönüyor. Yani ekrana video dışında bir ekran geldiğinde ekran eski canlılığına kavuşuyor. Geliştirici seçeneklerinde bu aşağıdaki ayarı aktif ettiğimizde sorun çözülüyor. Ama bu ayarı devamlı açık bırakmakda zararlı diye okudum. Bunun başka bir çözümü yok mu? Ya da bu sorun neyden kaynaklanıyor?

image

2 Comments
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba AdarkKnight,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
AdarkKnight
Active Level 4
Galaxy S
Biraz araştırdım. Sorunun kaynağı 3. Parti uygulamalardaki görüntülerin gpu yerine cpu ile oluşturulmaya çalışılması. Bunu donanım katmanlarını devre dışı bırakarak çözebiliyorum ama çözüm bu olmamalı.