S24FE ailesi insallah 7 deki gibi bir sorun yaşayamayız iç savaş çıkıcaktı burda 😀😀 View Post
S24FE ailesi insallah 7 deki gibi bir sorun yaşayamayız iç savaş çıkıcaktı burda 😀😀 View Post
Nerden yapılıyordu ? View Post
S24 plus alicam dedim ama butce yetmiyo suanda s24 fe onerirmisiniz yoksa s25 fe beklicem s24 plus butce yetmicek gibi s24 fe kuzenim kullaniyo isinma... View Post
Az ısınma problemi başladı güncellemeden önce hersey guzeldi View Post
S24 kamerasında 3x ve üzerinde kamerada çözünürlük değil direkt olarak renkler değişiyor ve berbat hale geliyor. Çözünürlük düşmesi olabilir fakat bu... View Post
Merhaba arkadaşlar s24 u yanlışlıkla dokunma engelle açık ama telefon cebimde sürekli titriyor parmak izi yanlışlıkla girildi bekleyin vs diyor... View Post
Genel olarak telefonlar için soğutucu kullanmak zararlı mı? Soğutucu cihazın içinde yoğuşmaya sebep olur mu? Teşekkürler. View Post
Biri ararken ya da ben birini ararken telefon açılınca direkt cevapsız aramaya düşüyor. Bütün ayarlara baktım olmadı. Sebebi ne olabilir? Nasıl... View Post
1 haftalık telefonum ama şarjı çok erken bitiyor oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve müzik dinliyorum pil kullanım süresi resimde görünüyor... View Post
User | Count |
---|---|
14 | |
13 | |
12 | |
12 | |
11 |