cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Son kullanılanlar sorunu.

(Topic created on: 02-08-2020 08:32 PM)
4400 Views
ygtylc
Active Level 7
Options
Galaxy S

Lütfen sonuna kadar izlemeden yorum yapmayın

Gördüğünüz gibi uygulamalar ekranını açıp son kullanılanları açıp açtıktan hemen sonraa parmağımı yukarı kaydırırsam böyle bir şey ortaya çıkıyor. Dokunmaları göster i de açtım. Daha rahat görebilmeniz için.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. İncelememiz için videoyla birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

7 Comments
ygtylc
Active Level 7
Galaxy S
telefonu hızlı kullanıyorum kardeşim. ama yine de böyle olması normal değil bu arada her gönderimi beğenmişsin dostum 😁😁
0 Likes
ErenA
Active Level 6
Galaxy S
Andorid 10 dan sonra olmuş. Android 9 da aynı sorunu yaşıyor muydunuz?
0 Likes
ygtylc
Active Level 7
Galaxy S
android 9 da tam ekran hareketleri yoktu.
0 Likes
ErenA
Active Level 6
Galaxy S
Tam ekran hareketleri yok muydu? Andorid 9 kullanıyorum ve aynı zamanda tam ekran hareketlerini kullanıyorum.
0 Likes
ygtylc
Active Level 7
Galaxy S
alttan 3 çizgili olan değil. bu android 10 ile gekdi. tek çizgili ve bununki ios gibi
0 Likes
ErenA
Active Level 6
Galaxy S
Tam ekran hareketleri aynı olduğu gibi duruyor sadece giriş ve uygulamadan çıkış animasyonları değişti birde dediğiniz gibi alttaki çizgiler. Ben sorunun bu değişen animasyonlardan olduğunu düşünüyorum. Ya animasyonları kapatıp kullanmalısınız telefonu ya da bir tık yavaş kullanacaksınız. Android 10 animasyonları sizin hızınıza yetişemiyor :smiling-face:
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. İncelememiz için videoyla birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​