cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Son Kullanılanlar Uygulaması Sorunu! Yardım!

(Topic created on: 11-14-2024 10:38 PM)
159 Views
kereewm
Active Level 6
Options
Galaxy S

Galaxy s21 kullanıyorum. Güzel güçlü bir cihaz. Fakat son kullanılan uygulamalara biraz girmeyince hemen kendi kendine kapatıyor. 

image
Mesela böyle bir şekilde açık bırakıp ekranı kapattım diyelim. Açınca ekranı ve son kullanılanlar yerinden açık olan bir uygulamaya girince yeniden başlatıyor. Bu pil kullanımı engellemek için açılan bir ayar mı?

Bunun bir ayarı var mı? Ram sorunu olduğunu düşünmüyorum. Ram plus açık. 6gb a kadar açtım. Bu arada hemen kapatmıyor. Ama 5dk girmiyim kapanıyor. Performansla alakalı da değil. Çünkü oyundayken bir yandan arkada WhatsApp açık biri ile yarışıyorum diyelim. Kapatmıyor oyunu ya da WhatsApp ı. Ama belli bir süreden veya olaydan sonra kapatıyor.

İphone kullanıcısıydım eskiden. Ve iphone telefonlarda bu arka planda uygulama açık bırakma olayı daha optimize çalışıyor. Androidden kaynaklanan bir sorun mu yoksa bu? Optizasyon sorunu mu? 
5 Comments
kereewm
Active Level 6
Galaxy S
Bu aylardan kaynaklı olabilir. Kapatsam mı?1731614695568_1731614695562_0.png
0 Likes
Galaxy S
Bu ayar bir uygulamaya uzun süre girmezseniz uyku moduna alıyor. Anlattığınız konu hakkındada bir fikrim yok ama bence pil kullanimini engellemek için olabilir
OğuzAhmet
Active Level 5
Galaxy S
Bir süre kullanmadığımda uygulamayı tekrar başlatma benim telefonumda da oluyor (s23) büyük ihtimal pil ve ram harcamaması için uyutuyor uygulamayı.
kereewm
Active Level 6
Galaxy S
Geliştirici ayarlarından kapatılabiliyormuş bu ayar. Neyse orjinal öyle kalsın.
OğuzAhmet
Active Level 5
Galaxy S
Evet kapatılıyorda bazı banka uygulamaları geliştirici açık olunca nfc ödemesi yapmıyor o yüzden açmıyorum.
0 Likes