yasinf6
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-31-2025 11:06 AM (Last edited 05-31-2025 11:14 AM ) in
Galaxy SMerhaba arkadaşlar, Mayıs güncellemesini yaptıktan sonra telefonda sıkıntı yaşamaya başladım. Bazen ekran basmıyor, ekran da algılamamalar oluyor. Sonra kameram akşam video çekerken 0.6x'e alınca, HDR10+ açıkken siyah beyaz oluyor, yansımalar çok sahte oluyor, hatta yansımalar telefon hareketleri ile beraber oynuyor. Dün uygulamalarımın neredeyse yarısı birden kayboldu; gizlendi diye baktım, yoktu. Sizde de oluyor mu böyle sorunlar? Telefonu yetkili servise götürsem bir şeyler yaparlar mı? Yardımcı olurlar mı?
14 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
ruby_
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-31-2025 11:29 AM in
Galaxy S
Hayır ya öyle değil,ana ekran gibi yerlerde uygulama gozuksun dıye ıste pek anlatamadım
yasinf6
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-31-2025 11:30 AM in
Galaxy S
Ana ekran için diyorsunuz o zaman
yasinf6
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-31-2025 11:27 AM in
Galaxy S
Servise götürmek daha mantıklı mı acaba sonuçta isletim sistemi kaynaklı diye düşüyorum
JEDAY
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-31-2025 11:42 AM in
Galaxy S
Hocam ekranda özellikle ana əkranda algilamama sorununu yaşayan ve çıldıran birisiyim. Bir guncəlleme ile ekran algılamasında sorun yaşatmayı nasıl becermisler anlayabilmis değilim. Telefonu bu yüzden 2 defa sıfırlamak zorunda kaldım. Sadece sorun bu da olsa gene iyi onlarca sorundan sadece 1 tanesi
sezgin24
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-31-2025 11:46 AM in
Galaxy S
Bende bi kaç defa algılamama sorunu yaşadım, uygulama simgelerinden bir kaç tanesi bi anda gözükmedi, yeniden başlat yapınca düzeldi kamerayı bilmiyorum iş hariç kameraya girmem sorun var mu bilmiyorum

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »