Original topic:

Son Güncelleme ile Oluşan Sorunlar

(Topic created on: 05-31-2025 11:46 AM)
31 Views
yasinf6
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar, Mayıs güncellemesini yaptıktan sonra telefonda sıkıntı yaşamaya başladım. Bazen ekran basmıyor, ekran da algılamamalar oluyor. Sonra kameram akşam video çekerken 0.6x'e alınca, HDR10+ açıkken siyah beyaz oluyor, yansımalar çok sahte oluyor, hatta yansımalar telefon hareketleri ile beraber oynuyor. Dün uygulamalarımın neredeyse yarısı birden kayboldu; gizlendi diye baktım, yoktu. Sizde de oluyor mu böyle sorunlar? Telefonu yetkili servise götürsem bir şeyler yaparlar mı? Yardımcı olurlar mı?

0 Likes
14 Comments
ruby_
Active Level 7
Galaxy S
Hayır ya öyle değil,ana ekran gibi yerlerde uygulama gozuksun dıye ıste pek anlatamadım
0 Likes
yasinf6
Active Level 1
Galaxy S
Ana ekran için diyorsunuz o zaman
0 Likes
yasinf6
Active Level 1
Galaxy S
Servise götürmek daha mantıklı mı acaba sonuçta isletim sistemi kaynaklı diye düşüyorum
0 Likes
JEDAY
Active Level 7
Galaxy S
Hocam ekranda özellikle ana əkranda algilamama sorununu yaşayan ve çıldıran birisiyim. Bir guncəlleme ile ekran algılamasında sorun yaşatmayı nasıl becermisler anlayabilmis değilim. Telefonu bu yüzden 2 defa sıfırlamak zorunda kaldım. Sadece sorun bu da olsa gene iyi onlarca sorundan sadece 1 tanesi
0 Likes
sezgin24
Active Level 5
Galaxy S
Bende bi kaç defa algılamama sorunu yaşadım, uygulama simgelerinden bir kaç tanesi bi anda gözükmedi, yeniden başlat yapınca düzeldi kamerayı bilmiyorum iş hariç kameraya girmem sorun var mu bilmiyorum
0 Likes