cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sizler ne düşünüyorsunuz

(Topic created on: 01-20-2025 10:01 PM)
102 Views
KeremEmır
Active Level 6
Options
Galaxy S

Birden bire aklımda şu düşünce meydana geldi Samsungun reklamında **bleep** ettim Türkçe konuşuyor olsa bile bixby ile ilgili bir reklam değil çünkü reklam sonunda bixby nin her hangi bir amblemi yok ben şöyle düşünüyorum bixby olmadan Galaxy AI ile bieleşebilir Yani bixby olmadan veya kaldırılıp her şeyi Galaxy Al ile yapacağız gibime geliyor 

8 Comments
ienes
Expert Level 2
Galaxy S
Bir yerde birleşmesi daha mantıklı olur bence
KeremEmır
Active Level 6
Galaxy S
Bence de daha mantıklı hem arayüz bakımından daha kolay hemde zaten hali hazırda Türkçe olan yapay zeka destekli Galaxy AI var bixbyi Türkçe yapmakla uğraşmak yerine bu çok daha mantıklı
Galaxy S
Zaten bixby Türkçe hikaye oldu kaç sene oldu
0 Likes
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Gemini ile birleşmesinde samsungun kendi çıkartacağı yeni aı asistanı olursa olur ama geminiyle birleşirse google telefonlardan farkı kalmaz.
KeremEmır
Active Level 6
Galaxy S
Bende aynı fikirdeyim o yüzden tahminim Al tarafından yana umarım yetkililer de bizimle aynı fikirde olur 😂
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam zaten android google ait bir şekilde samsungunda ellerini bağlamıştır ben sana yapay zeka altyapısı vercem ama sende benim asistanı kullancan diye
0 Likes
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
İstese samsung yapabilir ama, halihazırda bixby altyapısı var onu aı ile güçlendirebilirki samsungun çeviri hariç biçbir aı özelliği googleden güç almıyor. Bu dediğin belki daha küçük markalar için doğru olabilir ama istese samsung daha iyisini yapıp daha iyi bir şekilde bile pazarlayabilir. Ne kadar kendine özgüyse o kadar ilgi çeker çünkü aynı iosta olsuğu gibi. Saösung hariç günceldeki 3büyük android markasının arayüzü nerdeyse aynı aralarında bir bağ olmamasına rağmen. Buda bence uğraşmayıp kolaya kaçmalarından kaynaklı.
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Galaxy ai zaten samsunga özgü ilerde bixby ile birleşicek ama meğerse gemini tercih etmişler gibi bakalım lansmanda ne çıkacak
0 Likes