cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sizce samsung neden magsafe gibi bir özellik çıkartmıyor?

(Topic created on: 04-08-2025 06:03 PM)
457 Views
s23256ufs4
Active Level 7
Options
Galaxy S
Daha önce magsafe özellikli iphone kullanmadım ama çok kullanışlı bir özellik gibi görünüyor. Bir çok yönden kullanışlı uyumlu ekipmanlar görünüyorum magsafe özellikli. 
Artık markalar birbirlerinden bir çok özelliği kopyalarken hatta bazı özelliklerin ihtiyaç halini aldığı ve olmazsa olmaz dediğimiz özellikleri eklerken, neden magsafe gibi bir özellik sadece iphone da var?
Leonx
Active Level 3
Galaxy S
Okadarini bilemem niye vermiyorlar diye samsung sahibine bi sor en iyisi bi bildikleri vardir diyorum ben cokda umursamadigim icin
0 Likes
morley
Active Level 4
Galaxy S
6 aylık cihazımı satıp da aynı hafızaya sahip s25u almak istesem en az 25 bin lira fiyat farkı vermem gerekiyor bu arada
Leonx
Active Level 3
Galaxy S
Hic satmadan daha cok vericen o acidan dedim
0 Likes
morley
Active Level 4
Galaxy S
👏
0 Likes
savas45
Active Level 2
Galaxy S
Çokta gerek yok sanki bir sürü magsafe li kılıf var zaten kılıfla beraber magsafe özelliği kazanmış oluyor iphone 15 pro dan kalan tüm aksesuarları kullanmaya devam ediyorum ben araç tutucu cüzdan vs
0 Likes
s23256ufs4
Active Level 7
Galaxy S
Önereceğiniz marka var mı ve bu magsafeli olan kılıflar ile kablosuz şarj mümkün mü?
0 Likes
Leonx
Active Level 3
Galaxy S
Kablosuz şarj la o magsef nerdeyse ayni sey apple diger cihazlarda olan seylere farkli isim koyarak farkli biseymis gibi insanlara sunuyor
0 Likes
s23256ufs4
Active Level 7
Galaxy S
Aynı şey değil. Araştırın bence.
0 Likes
Leonx
Active Level 3
Galaxy S
Tabiki degil ama az cok aynj
0 Likes
savas45
Active Level 2
Galaxy S
Kablosuz sarj hem uzun sürmesi hemde cihazı çok ısıtmasından dolayı tercih etmiyorum şarj konusunda birşey diyemem diğer aksesuarlar için herhangi bir markaya gerek yok sıradan bir telefoncu da ki sıradan herhangi bir kılıfta aynı kaliteyi veriyor zaten halka şeklimde bir mıknatıs var içindr marka farkettmi yor yani
0 Likes