cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sizce samsung neden magsafe gibi bir özellik çıkartmıyor?

(Topic created on: 04-08-2025 06:08 PM)
79 Views
s23256ufs4
Active Level 7
Options
Galaxy S
Daha önce magsafe özellikli iphone kullanmadım ama çok kullanışlı bir özellik gibi görünüyor. Bir çok yönden kullanışlı uyumlu ekipmanlar görünüyorum magsafe özellikli. 
Artık markalar birbirlerinden bir çok özelliği kopyalarken hatta bazı özelliklerin ihtiyaç halini aldığı ve olmazsa olmaz dediğimiz özellikleri eklerken, neden magsafe gibi bir özellik sadece iphone da var?
33 Comments
Abiosis
Active Level 1
Galaxy S
Adamlar daha güncelleme yayınlayamıyor, samsungdan çok şey bekliyorsunuz
Leonx
Active Level 3
Galaxy S
Abart
0 Likes
Abiosis
Active Level 1
Galaxy S
Yayınlayabildiler de haberimiz mi yok hocam. S24u kullanıcısıyım
Leonx
Active Level 3
Galaxy S
Adamlar s25 alin diye yapiyor
0 Likes
Abiosis
Active Level 1
Galaxy S
😂😂 Böyle bir mantık olamaz. Yalnızca yeni kullanıcı önemli o zaman. Verilen sözler de cabası. Bkz. Kullanıcı memnuniyeti
Leonx
Active Level 3
Galaxy S
Beyenmiyorsan kullanma kanka ne diyim satis politikasi falan iste yeni bi kullanici beklememek icin s25 serisi tercih edebilir diye yapmis olabilir bu kadar gecikmesinin nedenlerinden sadece birisi bu diger telefonlara optimize etme sorunları cikti onlari duzeltmeye calistilar adamlar simdi dagitiyor zaten sadece bizim ulke gerilerde kalmis dagitim sirasinda
0 Likes
morley
Active Level 4
Galaxy S
**beğenmiyorsan olacak Türkçeyi katletme, aynı zamanda üstteki arkadaşa sonuna kadar katılıyorum, ben de s24u kullanıyorum ve aralıktan beri güncelleme bekliyorum
Leonx
Active Level 3
Galaxy S
Hizli yazarken **bleep** etmemisim sende bekliyormussun iste dedigim sey bu beklemek istemiyorsan s25 alcan s24 telefonu satip ustune koyunca cok bi **bleep** kalmiyor hem adamlar kotu bi yazilim verip kullanicilarin gozunde kotu bi ünemi sahip olsun
0 Likes
morley
Active Level 4
Galaxy S
benim gözümde gayet kötü bir yerdeler şu an, 3 ay öncesine kadar samsungun en üst düzey cihazı olan telefona güncelleme vermeyip de orta sınıf a sınıfının bile kutudan son sürümle çıkması saçma. bu telefonu tanıtırken 7 yıl güncelleme alma garantisi verdiler, marka güncelleme vermiyor diye git s25 al demen de baya mantıklıymış