cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sigorta &kasko

(Topic created on: 08-28-2022 05:02 PM)
209 Views
hudo_S23U
Active Level 6
Options
Galaxy S

Selamlar..Telefonu media markt dan aldım yaklaşık 2 hafta oldu (s22u) teklif edilen sigortayı beğenmediğim için yaptırmadı. Sonradan Telefona sigorta veya kasko yaptıran varmı ?

9 Comments
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy S
Ben gereksiz buluyorum bunu, telefonunu çok dusurme gibi bir alışkanlığın yoksa gereksiz para
0 Likes
hudo_S23U
Active Level 6
Galaxy S
Düşürme alışkanlığından ziyade cihaz büyük ve her ihtimale karşı bir önlem olarak düşünüyorum malum ekran fiyatları serviste yüksek fiyatta.
0 Likes
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy S
Samsungun kendi sitesine girerseniz samsung care+ programı mevcut. Bu sayede cihazınızı satın aldıktan aylar sonrada sigorta yapmanız sağlanıyor. Inceleyebilirsiniz o halde ^-^
0 Likes
hudo_S23U
Active Level 6
Galaxy S
Samsung müşteri hiz. Sordum cihaz alırken oluyormuş hocam teşekkürler
0 Likes
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy S
Hocam bu bildirim bana cihazı satin aldiktan 3 hafta sonra gelmişti, tıkladıgım zaman hala daha kayıt olabiliyorum.Screenshot_20220828-173818_Outlook.jpg
0 Likes
hudo_S23U
Active Level 6
Galaxy S
Malum samsung müşteri desteği konulara vakıf olmadığı aşikar bir deneyeceğim sonucunu paylaşım yaparım
Solution
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy S
Tamamdır umarım yardımcı olabilmişimdir. Hayırlı olsun bu arada gerçekten premium bir cihaz
hudo_S23U
Active Level 6
Galaxy S
Aynen 13 pro dan geçtim değermiş
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
Kasko olayaı bana tamamen yalan geliyor bi sıkıntı olduğunda çoğu %60 geri ödüyor parça orjinalliği şüpheli
0 Likes