cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Server kayıt işlemleri durduruldu mu

(Topic created on: 06-29-2024 09:04 PM)
21469 Views
thracianS24plus
Expert Level 1
Options
Galaxy S
Arkadaşlar 1 buçuk aydır s23 ultra telefonumu server kayıt yaptırmak istiyorum ama serverlar kapalıymış ne zaman açılır bu serverlar ya da açılmama durumu olur mu bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim 

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Sunucu kayıt, sunucuyla gram alakası yok diye biliyorum.

Bazı makaleler bunu doğruluyordu.

Mantık yürütürsek sen cihazının imei'sini başka cihazınkiyle değiştirip Odin ile onu senin cihazına yazılım yüklüyor, başka imei olarak gözüküyor.

Bence aşırı alakasız.

Kapanma riski tabiri var, BTK **bleep** ederse ki pek **bleep** etmez.

Amma velakin son dönemlerde yurt dışı telefonlara yeni yasalar geleceği konuşuluyor. Hatta şimdiden bir geldi, 2.el cep telefonu satışlarına kanunu YouTube'daki popüler kanalın (sürekli yurt dısı kanunlar ve yd telefon açma ile video ceken adını bilmiyorum karsıma cıkıp cıkıp duruyordu) yorumlarından bulabilirsin (orada zaten kanun numarası veriyor, Google yazınca kanun resmi şekilde çıkıyor).

Yani elinizi hızlı tutsanız iyi olur, kayıt yapacaksanız ki yapıldıktan sonra tamamen kullanılır mı kullanılmaz mı bilinmez.

View solution in context

Solution
Muhammed_23
Active Level 5
Galaxy S
Telefoncular imei atıyor 200 300 liraya eğer telefon çift hatlıysa ben s 23 ü bilmiyorum simi çıkar diğer kart girişine tak seni 1 ay daha götürür yani çevremde kaçak redmi kullanıcısı çok ordan biliyorum kısaca sorununu telefoncu bu işlerle uğraşan biri çözer.

View solution in context

Solution
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Başka Bi yer bulmayı deneyin.

Mümkünse en az 4.5 g destekli eski kullanmadığınız telefon varsa onun imeisini atmalarını söyleyin ki sorumluluk sizde olur. Eski cihaza hic hat takmazsanız asla kapanma olmaz garanti siz olursunuz

View solution in context

Solution
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Ya simdi senin olduğun durumu tam bilmediğim İcin yanlış yönlendirme yapmak istemem. Şahsen tek telefoncu olsa ve 1 ay sürem kalmış olsa elimde patlamadan satıp tr cihaz geçerim ama tabii şahsi fikrimce

Veya başka sehire gidip orda yaptırma imkanınız varsa onuda deneyebilirsiniz, eger sizin oradaki telefoncu yapamayacak gibiyse

View solution in context

11 Comments
Solution
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Sunucu kayıt, sunucuyla gram alakası yok diye biliyorum.

Bazı makaleler bunu doğruluyordu.

Mantık yürütürsek sen cihazının imei'sini başka cihazınkiyle değiştirip Odin ile onu senin cihazına yazılım yüklüyor, başka imei olarak gözüküyor.

Bence aşırı alakasız.

Kapanma riski tabiri var, BTK **bleep** ederse ki pek **bleep** etmez.

Amma velakin son dönemlerde yurt dışı telefonlara yeni yasalar geleceği konuşuluyor. Hatta şimdiden bir geldi, 2.el cep telefonu satışlarına kanunu YouTube'daki popüler kanalın (sürekli yurt dısı kanunlar ve yd telefon açma ile video ceken adını bilmiyorum karsıma cıkıp cıkıp duruyordu) yorumlarından bulabilirsin (orada zaten kanun numarası veriyor, Google yazınca kanun resmi şekilde çıkıyor).

Yani elinizi hızlı tutsanız iyi olur, kayıt yapacaksanız ki yapıldıktan sonra tamamen kullanılır mı kullanılmaz mı bilinmez.
Galaxy S
Teşekkür ederim öncelikle bende elimi hızlı tutmaya çalışıyorum ama 1.5 aydır serverlar kapalı diyolar bana
0 Likes
Solution
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Başka Bi yer bulmayı deneyin.

Mümkünse en az 4.5 g destekli eski kullanmadığınız telefon varsa onun imeisini atmalarını söyleyin ki sorumluluk sizde olur. Eski cihaza hic hat takmazsanız asla kapanma olmaz garanti siz olursunuz
Galaxy S
Hocam küçük bir şehirdeyim başka yapan yok malesef anlamadım ben bu serverlar kapalı olmasını ne zaman açılır diyorum en son bayramdan sonra açılır demişlerdi hala yok kalıcı olarak kapatılırsa elimde patlıycak telefon
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Dediğim gibi bence alakası yok serverlarla ki bende alacaktım yd baya baya araştırmıştım yd alan arklara v.s sormuştum
Galaxy S
Sence daha beklemeli miyim yoksa elimden çıkarsam mı cihazı
Solution
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Ya simdi senin olduğun durumu tam bilmediğim İcin yanlış yönlendirme yapmak istemem. Şahsen tek telefoncu olsa ve 1 ay sürem kalmış olsa elimde patlamadan satıp tr cihaz geçerim ama tabii şahsi fikrimce

Veya başka sehire gidip orda yaptırma imkanınız varsa onuda deneyebilirsiniz, eger sizin oradaki telefoncu yapamayacak gibiyse
Muhammed_23
Active Level 5
Galaxy S
Server dediğin kaçak telefonumu
0 Likes
Galaxy S
Yurt dışı telefon evet
0 Likes