cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sayın s23FE kullanan dostlarım sizlere birşey sormak istiyorum

(Topic created on: 07-15-2024 03:37 PM)
149 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S
Bugün 12:55'te en son 1 Temmuz güncellemesi geldi ama bir sorum var. Bu güncelleme öncesi cihazın kamera modlarında Pro Video özelliği, FHD ayarında benim aklımda kaldığı kadarıyla maksimum 60'tı. Sonra bu cihaza güncelleme sonrası ayarları tekrar kurcaladım ve FHD'de maksimum 120 FPS ayarını gördüm. Acaba bu önceden var mıydı yoksa güncelleme sonrası ile mi geldi? Aşağıya resmini bırakıyorum.

Kapak görüntüsü

image

Npcbiri
Active Level 6
Galaxy S
Şubat ayından beri kullanıyorum telefon oyunlarda basit oyunlarda pek ısınmıyor ama biraz grafikli oyunlarda ısınıyor baya minecraft oynuyorum ben telefonda 44 45 derece oluyor yaz ayında 50 görüyorum onun dışında şarjı pek dayanmıyor max 4 saat bunlar dışında sorunu yok kamerası aşırı iyi 8k ya kadar çekiyo arayüzü akıcı oyunlarda ısınınca fps düşüyo biraz ama çok ağır oyun oynamazsan sıkıntı olmaz hep oyun oynuyorsan fan almanı tavsiye ederim çünkü oyun oynarken elim biraz yanıyor benim kılıf da olsa yani bu iki sorun dışında iyi telefon s23 alamıyorsan alabilirsin
0 Likes
ıenesb
Active Level 6
Galaxy S
Kamera benim icin cok onemli oyun cok oynamam oynarsamda fanim var onunla oynarim pil omru ise minimum 4 saat ekran suresine ihtiyacim var sanirim tam olmasada kriterlerimi karsiliyor
0 Likes
Npcbiri
Active Level 6
Galaxy S
Pil dışında kriterlerini karşılıyor o zaman ben dışarı çıktığımda eve gelmeden çoğunlukla bitmiş oluyo kamera ile video çektiğimden hemen bitiyo ama kamerası aşırı iyi yanında powerbank taşıman gerek şarj problemi için sadece
0 Likes
Npcbiri
Active Level 6
Galaxy S
Bide şu an amazonda s23 30 bin tl bide sepette 2 bin tl indirim oluyo 28 bin gibi bir fiyata düşüyor alabiliyorsan onu almanı öneririm ama bu kampanya prime üyelerine
0 Likes
ıenesb
Active Level 6
Galaxy S
En fazla 21k butcem var bende cok isterim s23 almakta beni cok zorlar
0 Likes
Npcbiri
Active Level 6
Galaxy S
O zaman s22 alıp yanına kalan parayla powerbank alabilirsin eğer alacaksan
0 Likes
SevkiTan