Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
One UI 8 in "Özel Albüm " özelliği sızdırıldı. Güvenli klasörün yalnızca fotoğraf ve videolar için olanı. View Post
Merhabalar. 2 ay önce almıştım olduğum S25+ cihazım hakkında bir soru sormak isterim. Cihazında görselde belirtildiği gibi sonuçlar almaktayım.... View Post
Sistem arayüzünün çok fazla pil tüketmeye başlamasının çözümü var mıdır? View Post
Selam S21 FE 5g exynos SM-990E kullanıyorum One UI 7.0 almış bir csc biliyor musunuz? View Post
Bugün uzaktan için pil sağlığı 24 saat içinde arayacaklarini söylediler dün bugün okulda telefonları alıyorlar 13 te aramışlar arasam tekrar yaparlar... View Post
Soru acik bilen var mi? View Post
S23 pil kullanımınız nasıl ekran görüntülerini alabilirmiyim View Post
Son güncellemeden önce şarjım çok çabuk bitiyordu, özellikle %100-90 arası ve 50 den sonrası çok hızlı bitiyordu. Aktif olarak rahat kullandığım 90... View Post
Telefonumdaki videoları görebileceğim video uygulaması yok mu bu telefonda? View Post
Eskiden burada operatör adı vardı nasıl geri getiririm View Post
User | Likes Count |
---|---|
1620 | |
1344 | |
1092 | |
978 | |
817 |
User | Count |
---|---|
54 | |
42 | |