cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsungda Çift uygulama

(Topic created on: 09-17-2023 08:51 AM)
24769 Views
Umad
Active Level 2
Options
Galaxy S

S21 Fe kullanıyorum, telefonuma 2. Discord uygulamasını yüklemek istiyorum fakat dual messenger bunu desteklemiyor. Playstore üzerinden uygulama da kullanmak istemiyorum yorumları çok kötü. Samsungun dahili böyle bir özelliği var mı? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy S

çift uygulama özelliği sadece dual messengerdan yapılıyor her uygulamada desteklemiyor o yuzden tarayıcıdan giriş yapabilirsin.  güvenli klasör kullanmak mantıklı geliyor.  Ayarlar, guvenlik ve gizlilik, Güvenli klasör.
Güvenli klasörü kurduktan sonra uygulama ekle butonuna tıklayın. Google play store kuruyorsun ve uygulama yükleyebilirsin.  olmazsa uzaktan erişim talep edersin 4447711 i arayarak  sonra arar teknik kişiler bağlanır yaparlar. 

View solution in context

4 Comments
SAMET-A23
Active Level 9
Galaxy S
Güvenli Klasör oluşturup öyle kullanabilirsiniz.
Umad
Active Level 2
Galaxy S
Kanka beceremedim internette de yok videosu, discordu ekleyemiyorum sadece dahili uygulamaları görüyor kilitli klasör, bana nasıl yapıldığını anlatır mısın lütfen
Bhkc
Active Level 7
Galaxy S
Ayarlar, guvenlik ve gizlilik, Güvenli klasör.
Güvenli klasörü kurduktan sonra uygulama ekle butonuna tıklayın. Play store u ekleyin. Play store da oturum açın ve istediğiniz uygulamayi indirin. 👍🏼
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy S

çift uygulama özelliği sadece dual messengerdan yapılıyor her uygulamada desteklemiyor o yuzden tarayıcıdan giriş yapabilirsin.  güvenli klasör kullanmak mantıklı geliyor.  Ayarlar, guvenlik ve gizlilik, Güvenli klasör.
Güvenli klasörü kurduktan sonra uygulama ekle butonuna tıklayın. Google play store kuruyorsun ve uygulama yükleyebilirsin.  olmazsa uzaktan erişim talep edersin 4447711 i arayarak  sonra arar teknik kişiler bağlanır yaparlar.