- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
S21 Fe kullanıyorum, telefonuma 2. Discord uygulamasını yüklemek istiyorum fakat dual messenger bunu desteklemiyor. Playstore üzerinden uygulama da kullanmak istemiyorum yorumları çok kötü. Samsungun dahili böyle bir özelliği var mı?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-18-2023 09:04 AM (Last edited 09-18-2023 09:23 AM ) in
Galaxy Sçift uygulama özelliği sadece dual messengerdan yapılıyor her uygulamada desteklemiyor o yuzden tarayıcıdan giriş yapabilirsin. güvenli klasör kullanmak mantıklı geliyor. Ayarlar, guvenlik ve gizlilik, Güvenli klasör.
Güvenli klasörü kurduktan sonra uygulama ekle butonuna tıklayın. Google play store kuruyorsun ve uygulama yükleyebilirsin. olmazsa uzaktan erişim talep edersin 4447711 i arayarak sonra arar teknik kişiler bağlanır yaparlar.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-17-2023 09:42 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-17-2023 10:38 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-17-2023 02:22 PM in
Galaxy SGüvenli klasörü kurduktan sonra uygulama ekle butonuna tıklayın. Play store u ekleyin. Play store da oturum açın ve istediğiniz uygulamayi indirin. 👍🏼
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-18-2023 09:04 AM (Last edited 09-18-2023 09:23 AM ) in
Galaxy Sçift uygulama özelliği sadece dual messengerdan yapılıyor her uygulamada desteklemiyor o yuzden tarayıcıdan giriş yapabilirsin. güvenli klasör kullanmak mantıklı geliyor. Ayarlar, guvenlik ve gizlilik, Güvenli klasör.
Güvenli klasörü kurduktan sonra uygulama ekle butonuna tıklayın. Google play store kuruyorsun ve uygulama yükleyebilirsin. olmazsa uzaktan erişim talep edersin 4447711 i arayarak sonra arar teknik kişiler bağlanır yaparlar.