cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Temmuz güncellemesiyle s25 ultramın pil perfonması baya arttı.hazirana göre gayet güzel olmuş View Post

Uygulama isimleri telefonu kapatıp açınca geliyor ama bir süre sonra gidiyor ve tekrar gelmiyor. Telefonu sıfırladım ama sorun çözülmedi. Cihaz... View Post

Öyle bir pil göstergesi Sizce s24 Ultra için normal mi Normalde pilin korumasının maksimum alıp %80 olunca kesiyor ama nasıl ki dışarıdan kesince... View Post

Merhabalar. Telefonum yeni olmasına rağmen s pen ucu çok kötü oldu. Servise gitmek istiyorum. Ancak daha önce hiç servise telefon vermedim. Mümkünse... View Post

Şarj soketinde nem veya yabancı madde olabilir diyor yetkili servise götürdüm kısa süreliğine düzeldi sonra yine aynı oldu  View Post

Dostlar özet geçeyim, telefonum s24 ultra, ekran kalitesini en yüksekte kullanıyorum, AoD açık, youtube video kalitesi hd izliyorum telefon alev... View Post