cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung ve One Ui 7

(Topic created on: 02-14-2025 07:39 PM)
84 Views
berkotürk
Active Level 4
Options
Galaxy S

Ben %51 eminim ki samsung ekibi çoktan one ui 7'yi rtamamladı fakat kötü telefonlar çıkarıp onlara one ui 7 vererek daha çok satmasını sağlıyor.

5 Comments
HydeJekyll
Active Level 4
Galaxy S
Zaten belli değil mi? F06 gibi ismi bilinmeyen telefona bile 7'yi getirmişler, Mart başında çıkacak olan A56/36'da kutudan 7'yle çıkacak hatta A25 Japonya versiyonu bile 7'yle geliyor bu hafta. Bazı members üyeleri de kendilerini umursamayan Samsung'u savunup dursun anca.
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Çok katılıyorum. Ama bazı members üyeleri değil samsung fanboyları. Çok değişik bi durum. Şu konuda bile savunmaya çalışmaya devam ediyolar. Ve ben en çok şeyi merak ediyorum herhangi bi ticari şirkete bu kadar fanboy olmanın mantığı ne? İnanılmaz garibime gidiyor
HydeJekyll
Active Level 4
Galaxy S
Kendisini zerre umursamayacak şirketleri kendi şirketiymiş savunan gibi insanları ben de hiç bir zaman anlayamayacağım. Belki de cihazlara o kadar para döktükten sonra şirkete sahiplik hissi geliyordur bazı insanlara. Yazık.
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Değişik bi bağlılık yada bağımlılık. Şirketin tek derdi para kazanmak. A markası içinde öyle B markası içinde C markası içinde.. Bu kadar savunmak takım tutar gibi tutmak nerden bakarsan bak bence mantıksız
KEREMC
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle umursamıyorlar bizi