cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung'un S Serisini Aşırı Şekilde Değiştirmesi

(Topic created on: 06-22-2024 01:06 AM)
339 Views
SamsungGalaxyTabA9Pl
Active Level 5
Options
Galaxy S
Samsung son 5 yılda S Serisini aşırı değiştirdi, nasıl mı? Gelin anlatayım:

image
2 0 2 0

Gördüğünüz telefon modeli Samsung S20 Ultra adlı Amiral Gemisi telefon modeli, bu cihaz normal Samsung'un S10 ve S10 Plus modelinden sonra gelen bir cihaz, zaten **bleep** bir sıkıntı yok. Sıkıntının başladığı yer aynı 2020 yılı.

image
Note 20 Ultra

Bu cihazda Samsung'un modeli, **bleep** ettiniz mi? Ne kadar da S23/S24 Ultra'ya benziyor.

image
S24 Ultra

Bu da S24 Ultra modeli, Samsung sanırım yeni tasarım bulamıyor, 3 modeldir aynı tasarımları yapıyor, S Serisinin amacı herhangi bir Kaleme sahip olmayıp, el ile yönetilebilir bir telefon olmak. Zaten 2011 yılında Note Serisi çıktı. Bence bu telefon S değil de Note Serisi bir telefon, S Serisi 2021 yılında durdu bana göre.
Siz ne düşünüyorsunuz?

29 Comments
Galaxy S
Ayrıca işlemcileri de yeterli, bende geçemem hocam vallahi.
Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
bence bunun sebebi masrafları azaltmak çünkü Note serisinin üretimin durması demek binlerce batarya vb.için kâr ve zaman kaybından kurtulma anlamına geliyor.
0 Likes
Galaxy S
Tabii, bir yandan da öyle.
Solution
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy S
Markalar bunu marka bilinirliği için yapıyorlar. Yıllarca Apple'da aynısını yaptı ve hala yapmaya devam ediyor. Bir marka için marka ismini görmeden sadece imza tasarımdan markayı anlamak her şeydir bunun içinde Samsung S serisi A serisi M serisi f.a.r.k etmeksizin aynı tasarıma geçti. Radikal değişiklikler yapmadan ufak tefek tasarım değişikliği dokunuşlarıyla marka bilinirliğini devam ettiriyor ve bence bu da güzel bir şey insanların akıllarında bi marka imajı oluşuyor. Şahsen her modelde farklı tasarım kullanan Çinli markaları ben beğenemiyorum.
Galaxy S
Bende öyle, Çinliler zaten her tasarımı denediler. Fakat ben her yıl değişsin demiyorum, sadece 4.5-5 yıl gibi aralıklarla değişmeli.
0 Likes
Solution
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy S
S25 de değişecekmiş zaten hocam. Şu anki s24 tasarımını düşün onun aynısı sadece kenarları daha yuvarlak çerçeveler ince sızıntılar başladı. Galaxy buds 3 tasarımını değiştirmiş samsung önümüzdeki ay tanıtılacak. Bu da demek oluyor ki s25 de de ufak tefek değişiklikler olcak
Solution
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Ya bırakın şu tasarımı :) markalaşma diye bi durum var.

Sen uzaktan baktığında onun Samsung veya iphone olduğunu anlaman lazım.

Ondan zaten değişmiyor.

Ki Samsung o küçük lenslerle rakiplerinden geri kalma ihtimali cok fazla. Ondan bi Tasarım değişikliğine gidebilir 2 yıl sonra
Galaxy S
Tabii öyle, uzaktan bakınca köşelerden Samsung'un olduğunu anlarsın. Ama S24 anlaşılmıyor. Belki S25'de gider
0 Likes
Solution
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Zaten önemli olan Samsung olduğu belli olması. Önceden her sene Tasarım değişikliği o hangisi bu hangisi diye millet anlayamıyordu
Galaxy S
Özellikle S2 S3 falan öyleydi hocam, haklısınız.