cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung telefonlara uygulama kilitleme özelliği geliyor

(Topic created on: 06-24-2024 06:13 PM)
5194 Views
MeHmEt99
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Apple'ın iOS 18 ile iPhone'lara getirdiği yeni özelliklerden biri de uygulama kilitleme. Bu güvenlik ve gizlilik özelliğinin One UI 7 güncellemesiyle Samsung telefon ve tabletlere geleceği söyleniyor.

Uygulama kilidi özelliği şu anda üçüncü parti uygulamalarla mümkün, One UI yazılımında bulunmuyor. Samsung cihaz kullanıcılarının en çok beklediği bu özelliğin One UI 7.0 güncellemesiyle geleceği söyleniyor.


image

Paylaşılan ekran görüntüsünde, Ayarlar - Gelişmiş Özellikler bölümünde Dual Messenger altında uygulama kilitleme seçeneği görülüyor. One 6.1 sürümde bu seçenek bulunmuyor.

Samsung, şu anda kullanıcıların hassas uygulamaları, belgeleri, fotoğraf ve videoları Güvenli Klasör'de gizlemesine izin veriyor ancak bir kurulum süreci gerekiyor; uygulamanın bir örneğini yüklemek gerekiyor. Yeni gelecek Uygulama Kilidi özelliğiyle buna gerek kalmayacak. Basitçe bir uygulamaya kilit koyulabilecek.

10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
eline sağlık 🙂👍
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim ne demek ☺️🥰
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😊👍
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim ☺️
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Allahım bismillah 🙏🏻
Galaxy S
Eline sağlık 👍
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim 🥰
0 Likes
Ömer_A73-5G
Active Level 6
Galaxy S
Güvenli klasör?
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Güvenlik klasör haricinde normal bir şifreleme olacak
0 Likes