cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung'tan Apple 15 pro'ya oyun cevabı gelir mi?

(Topic created on: 09-14-2023 09:23 PM)
338 Views
LoganHowlett
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar Apple iPhone 15 Pro'ya, Resident Evil 4, village gibi oyunlar getirdi, bence bu çok önemli bir adım konsol illaki hiçbir zaman son bulmaz ama insanlar ilerleyen dönemlerde telefonlarda telefona özel oyun oynamak yerine konsol oyunu oynayacak bence.

Sizce Apple'ın en büyük rakibi olan Samsung'tan bir cevap gelir mi?

Ben bu işin ilerleyen dönemde kızışıp rekabet olacağını düşünüyorum, zira telefonlar artık gelişimini tamamladı, artık 2 şey kaldı kamera ve bu oyun konusu.

Samsung'çu biri olarak, Samsung S24 ailesinde bir cevap verir mi bilmiyorum ama, S25 serisinde oyun konusunda sağlam bir giriş yapacağını düşünüyorum 👍

Tabi oyuna odaklanacam diye kamerayı boşlamamalı 😂😁

10 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
S24 ultra ile 15 pro yener da gecen sene 14 pro ciktiginda herkez samsung s23 ultra ile nasil olacak denildi ve ustun geldi
LoganHowlett
Active Level 6
Galaxy S
Bu tamam ona şüphe yok ben oyun konusu bakımından sordum.

Oyun konusu çok önemli ciddi bir adım, ilerleyen dönemde telefonlar cep konsolu gibi birşey olacak, ben bu durumun appledan ibaret olacağını sanmıyorum ama bilmiyorum.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Sd gen 3 gelecek samsung ailesi ama sd anlasma oldugu icin ozel yapim olacak ayni s23 oldugu gibi oda oyunlarda daha iyi perhonmas verecektir
0 Likes
LoganHowlett
Active Level 6
Galaxy S
Onu demiyorum ben uyduruk telefon oyunları değil Resident Evil GTA 5 vs oyunlar için diyorum.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Anladim onu da apple bile onu tahatut etmiyor tum oyunlari ve en ust grafiklerde oynanacagi onlar oyun icin uretilmedi kulanicilar deyistirdi oyuna yoneti
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
S23 ultra bence o kadar iyi bir cihaz değil. Kamera performansı bana övüldügü kadar iyi gelmiyor.
Performans konusunda ios işlemcilerin bir işi en iyi düzeyde yapmaya entegre olduğunu ama uzun süreli bu işlemlerde performans kaybı yaşadıkları bilinen bir durum.

Android bazlı işlemcilerin ise uzun vadede daha istikrarlı ve stabil performans verdiği ortada uzun render işlemlerinde cihazı daha stabil yaptığı için biraz daha yavaş yaparlar. Bu durum CPU ve Gpu yetkinlikleri ilede alakalidir.

İos cihazlar Gpu da iyi iken Android cihazlar CPU da iyidir.
Bu tamamen işletim sistemi yetkinlileri ve kullanım alanlarına göre gelişen bir durumdur.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Olurmu ios ilkcikti senedir her 2 senede bir deyistiren akrabam var o bile samsung alacaksan s23 baskasina bakma cok begendim dihor ama ultrasini diyor
0 Likes
LoganHowlett
Active Level 6
Galaxy S
Daha 3 gün önce S23 Ultra 14 pro max ve P60 Pro kıyaslaması yaptım, S23 Ultra açık ara öndeydi kamera konusunda 2. 14 Pro Max ti 3. P60 Pro, tabi benim S21 FE bana güzel gelirken sulu boya olduğunu **bleep** ettim S23 Ultra yanında 😁

S23 ailesi tamamen kusursuz bir telefon oldu bence 👍

Ama 15 pro daki oyun konusu kafama takıldı
0 Likes
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Çift ana çekirdekli bir işlemci modeli var oratada ama hali hazırdaki ısınan bir telefonda nasıl bir sonuç verir bilemem görmeden.
Şunu söylemek gerekirse altında kalabilir beklentinin.
Nede olsa 15 dakika genshin da bayılan bir a16 vardı.
8 gen 2 1 saat aralıksız oynatırken.
Beklentim yüksek değil 30 dakikadan fazla yorulmadan dayanabileceğini düşünmüyorum.