cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Eskiyi getir yeniyi al

(Topic created on: 09-14-2023 09:19 PM)
419 Views
Frk12
Expert Level 2
Options
Galaxy S

S20 fe sd cihazım var 1 yıllık bunu verip S21 fe yada s22 alabilir miyim üstüne ne kadar koymam lazım 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Öncelikle şunu belirteyim Eğer cihazdan memnunsan hiç değiştirmeyi düşünme bence gereksiz masraf olur. Yok ben değiştireceğim diyorsan da eğer s21fe modeli direkt sil kafandan çünkü s20fe den s21fe ye geçmenin yine gereksiz masraf olacağını düşünüyorum. S22 serisinden bir model cihaz almanı da tavsiye etmiyorum Bunun sebebi de bu seride bulunan Snapdragon 8gen1 işlemcisi ısınmaya meyilli diye duymuştum Ben olsaydım o kadar para vermiştim böyle bir riske girmezdim. Peki ben ne alacağım ya diyecek olursan eğer amiral gemisi olarak s23 modeli tavsiye ederim. S23 modeli çıkacak kadar bütçem Yok dersen de yukarılarda da dediğim gibi ya kullandığın cihazı kullanmaya devam et ya da yine dediğim gibi s22 ve s21fe modelleri alma bence geçebiliyorsan s23e geçmelisin diye düşünüyorum.

View solution in context

0 Likes
Solution
Teksam
Active Level 7
Galaxy S
Selam iyi akşamlar samsung sitesinden almak istediğiniz cihazın sayfasına gelip eskiyi ver yeniyi al kampanyası bölümünden cihazınızı seçerek kaç tl indirim sağladığını öğrenebilirsiniz.

View solution in context

11 Comments
Samsung80
Active Level 8
Galaxy S
S21 fe ye geçmeyin s20 fe sd daha iyi bir cihaz. Eğer imkanınız var ise s20 fe den en az s22 ultraya geçin.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S22 daha iyi
yasinkrll
Active Level 6
Galaxy S
S22 den uzak durmanızı tavsiye ederim imkan varsa s23'ü tavsiye ederim
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
Normal s23 nasıl olur fiyatını bilmiyorum gerçi de asıl önemli olan benim cihazı ne kadar verecekler 😂
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Öncelikle şunu belirteyim Eğer cihazdan memnunsan hiç değiştirmeyi düşünme bence gereksiz masraf olur. Yok ben değiştireceğim diyorsan da eğer s21fe modeli direkt sil kafandan çünkü s20fe den s21fe ye geçmenin yine gereksiz masraf olacağını düşünüyorum. S22 serisinden bir model cihaz almanı da tavsiye etmiyorum Bunun sebebi de bu seride bulunan Snapdragon 8gen1 işlemcisi ısınmaya meyilli diye duymuştum Ben olsaydım o kadar para vermiştim böyle bir riske girmezdim. Peki ben ne alacağım ya diyecek olursan eğer amiral gemisi olarak s23 modeli tavsiye ederim. S23 modeli çıkacak kadar bütçem Yok dersen de yukarılarda da dediğim gibi ya kullandığın cihazı kullanmaya devam et ya da yine dediğim gibi s22 ve s21fe modelleri alma bence geçebiliyorsan s23e geçmelisin diye düşünüyorum.
0 Likes
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
Birkaç sıkıntı hariç memnunum cihazdan aslında evet ya 8 gen 1 olduğu sen diyince geldi aklıma leş işlemci s21 fe ileriye dönük olarak düşündüm aslında az daha güncel sayılır cihaz ama 10k filan üstüne isterlerse değmez s23 düz modelleri olabilir aslında ama bütçeyi konuşmam lazım almışken de 256 gb güzel olurdu onlar da bayağı pahalı
0 Likes
Solution
Teksam
Active Level 7
Galaxy S
Selam iyi akşamlar samsung sitesinden almak istediğiniz cihazın sayfasına gelip eskiyi ver yeniyi al kampanyası bölümünden cihazınızı seçerek kaç tl indirim sağladığını öğrenebilirsiniz.
Teksam
Active Level 7
Galaxy S
İnternet sitesi üzerinde görüntülenen indirimli rakam mağaza fiyatına yakındır
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
Eyvallah sağolasın