cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung servis telefonu kaybetti

(Topic created on: 10-10-2022 11:14 AM)
898 Views
Thunderbolt44
Active Level 4
Options
Galaxy S

Ewet sevgili samsung maltepe servisi ne yazıkki üzülerek belirtmek istiyorum 20 is gününün sonuna geldik artık müşteriyi mağdur etmemek adına bir çözüm yolu bulursunuz 

Konu: Vatandan alınma samsung marka telefonunun garanti süreci içerisinde ekran probleminden dolayı vatan aracalığıyla garantiye gönderilmiş,kargoyu götüren forma ile görüşülmüş kargo şirketi telefonu samsunga teslim ettigine dair belgeyi göstermiş ancak samsung da kayitli benim telefonu 15 gundur bulamıyoruz ve bugün 20 is günü doldu bakalım bundan sonra çözüm merkezi nasıl bir çözüm bulcak 

Sizce sonuç ne olur 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Thunderbolt44,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
23 Comments
Lvnt Zngn
Active Level 1
Galaxy S

Samsung güvencesinde gerçekleşen bu durum yine Samsung güvencesi ile çözülecektir. 
Garanti kapmasında servise iletilen cihazların bu tür kaybedilmesi tamamen şirketin güvencesi altındadır bu sebeple birebir yenisi ile yenisinin tedarik edilemediği durumlarda bir üst model ile değiştirilmesi hukuki zorunluluktur. Samsung'un üstüne düşen sorumluluğu en kısa sürede gerçekleştireceğinden hiç şüphem yoktur. 

eyotech
Active Level 8
Galaxy S
Eğer bugün de cihaz elinize ulaşmazsa (ki imkansız gibi) Samsung ya yenisi ile değişim yapmalı ya da bir üst modeli göndermeli. Zaten siz bugünden sonra tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz, biz tüketici hakem heyeti ile elma şirketini bile dize getirdik :)
Lvnt Zngn
Active Level 1
Galaxy S

Elma'dan Samsung bu konuda kesinlikle daha iyidir Müşteri memnuniyeti konusunda. Bu güne kadar benim güvenimi hiç boşa çıkarmadılar. 

eyotech
Active Level 8
Galaxy S
benim de güvenimi boşa çıkarmadı Samsung. Hatta A50 cihazımın kapağını, çerçevesini ve pilini ücretsiz değiştirdi.
Thunderbolt44
Active Level 4
Galaxy S
Bakalım sonuç bende ne olacak
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Can sıkıcı üzücü bir durum. İnşallah kısa sürede bulunup sağlam şekilde sana iletilir ya da tazmin edilir zararın kardeşim. Olmadı aynı zamanda tüketici hakları mahkemesine müracaat etmeni tavsiye ederim. Zira yapılması bir yana daha telefon bulunamamış 20 gündür. Ama Samsung bu duruma ciddi çözüm getirmezse kötü...
Halil_97
Active Level 8
Galaxy S
Cihazinizin modeli ne
0 Likes
Thunderbolt44
Active Level 4
Galaxy S
S20fe
Thunderbolt44
Active Level 4
Galaxy S
Yaklaşık 15 gündür çözüm merkezi ile irtibat halindeyim konuyu görüştüğüm arkadaş gayet iyi biliyor zaten hak veriyor 15 gündür bulunamayan cihaz bu saatten sonra bulunmaz zaten en erken çözüm bulunması için 15 gündür uğraşıyorum kendi çabamla bu saatten sonra fazla bekletip beni tüketici ile ugrastirmasalar iyi olur zira elimde yedek telefon yok