cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

14 günde ekranda piksel hatası oluştu

(Topic created on: 06-25-2024 05:36 PM)
269 Views
Members_FWwpWjI
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

14 günde aldığım telefonda piksel hatası oluştu samsung s24 ultra aldım telefonu değiştiririz ama telefonu bize teslim etmeli ve 4 5 güne yeni telefon geleçek dediler bende telefonun hatasını siz servis olarak onaylıyorsanız ve telefonun 30 günden önce değişim yapıyoruz dediniz bende yeni telefon gelir size beni arar sınız telefonu getiririm telefondaki bilgileri yeni telefona aktarırsınız böylelikle madur etmemiş olursunuz dedim yok telefonu almamız gerek bilgiler silinecek benim gerekli bilgilerim ne olacak yedekleyin siz dendi samsung beni möadur etmiyormus birde kutusunda telefon gelecekmiş sanki 14 gün önce kutusuz telefon aldım 14 de bozulan bir telefon satıyorlar birde akıl veriliyor samsung firmasını kurumsal büyük bir firma sanıyordum ama demek ki  samsung böyle bir ayıp telefonu satıyor birde mağdur ediyor 20 yıldır samsung telefondan başka marka hiç almadım aileme de ama bu olaydan sonra samsung güven kaybetti benim için öldü

0 Likes
5 Comments
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Yedekleme sizin sorumluluğunuzda. Cihazıda onaylamak için sizin cihazınızı almak zorundalar. Cihazı almadan yeni cihaz için kayıt oluşturmazlar.

Bir problem yok Samsung tarafında.

Ancak ikame telefon vermeleri gerekir ve talep etmenizi tavsiye ederim.
Galaxy S
Bende a04s aldım 10 günde aynısı oldu
0 Likes
RaGoN
Active Level 8
Galaxy S
Telefonu nereden aldınız? Teknoloji mağazalarındansa değişim raporu ile gidip direkt mağazadan değiştirebilirsiniz diye biliyorum. Böylelikle telefonsuz kalmadan anında değişim yapılır.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ne güzel değiştirecekler işte neyi şikayet ediyorsun verileri flash belleğe yedekle fotoğraf video ses dosyası gibi şeyleri
0 Likes
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Members_FWwpWjI,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes