cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s22 ekranda sararma, servis sonucu

(Topic created on: 07-17-2022 12:56 AM)
372 Views
kilicaner
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım s22 cihazımda ekranda sararma var. Bugün cihazı servise götürdüm, servis cihazı test etti hiç bir sorun olmadığına kanaat getirdi. Kabul etmedim ancak hiç bir çözüme de ulaşamadık. Çözüm merkezi ile görüştüm, başka bir s22 ile kıyasladigim video ve fotoğrafları mail olarak onlara göndereceğim. Samsung bu işte ekran politikasını deigstirdiyse daha da Samsung kullanmak çok mantıklı gelmiyor. Serviste s21 bir telefonla yan yana koyup kıyaslama yaptık, ona göre bile ekran sarı, servistekiler sarı olduğunu görüyor ama testlerde normal çıktığı için bir şey yapamadıklarını söylüyorlar. 1 aylık cihazda yaşadığım problem gerçekten içler acısı. 

11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tuketici hakem heyetine Şikayet edin.Sonra sizi arayip ilgilenceklerini söylerler sonra değistirirler.
(Bu taktik işe yarıyor)
kilicaner
Active Level 3
Galaxy S
Çözüm merkezi ilgili gözüktü olaya karşı. Ondan bir şey çıkmazsa benimde aklımda tüketici hakem heyetine gitmek var. İnşallah gerek kalmadan sorunu çözerler.
Bthn_
Active Level 8
Galaxy S
S22 yeni çıkmadımı ne ara bozulmaya başladı
kilicaner
Active Level 3
Galaxy S
34 günlük zaten telefon bende anlam veremedim
Galaxy S
Ekranınız güneş ışığı ile uzun süre temas etti mi?
kilicaner
Active Level 3
Galaxy S
Herkesin ki ne kadar ediyorsa benimki de o kadar etmiştir hocam. Telefon ya cebimde ya elimde olur. Hatta telefonla çok konuşurum isim gereği onu da Bluetooth kulaklıkla yapıyorum. Genelde cebimde durur telefon.
Galaxy S
Anladım. Samsung un hatası değiştirmeleri lazım.
kilicaner
Active Level 3
Galaxy S
Soldaki benim telefonum Screenshot_20220716-213130_WhatsApp.jpg
Kaangul
Active Level 7
Galaxy S
Ayarlar>ekran>ekran modundan aşağıdaki beyaz dengesini en soğuğa alın hala yeteri kadar beyaz değilse alttaki gelişmiş ayarlar kısmından kırmızılığı gözünüze göre azaltın sararma azalacaktır aynı durum bendede vardı (cihazım A22) işe yarıyabilir ben denedim oldu sizde mutlaka deneyin :)