cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung marka almak çok hüsran ve pişmanlık getirir.

(Topic created on: 11-05-2024 11:48 AM)
400 Views
BurakCihan
Active Level 5
Options
Galaxy S

S24 ultura ve s22 ultura aldılar şirket telefonu olarak. Ne zaman güneşe çıksak yazıları okumadığı için toplantı yapamadık. Özellikle s22 ultranın ekranını hiç okuyamadık. Ekranı göremediğimiz için not bile alamadık. S24 ultura alacağınıza s23 ultra daha iyi arkadaşlar. Eziyet etmeyin kendinize. S24 ultura için senelerce güncelleme vermelerinin sebebi ise bozuk kodları sürekli düzeltmek içinmiş.

S24 ve S22 ultura bataryası 8 saat %25 e iniyor.

İki telefonun da arayüzü sade ama Xiaomi'nin arayüzü daha iyi uyarlanabilir çünkü ayrıca bütünleşik olarak bir sürü uygulama alt yapısıyla geliyor.
Ne zaman işyerine Samsung cihaz alsak ilk aldığımız telefonun sim ve şebeke sorunlarıyla uğraşıyoruz. Exynos dediler başımızı ağrıttılar. Çözüm üretemediler. Türkçe desteği zaten olmazdı yapay zeka Türkçeyi desteklediği için API yardımıyla kolayca adapte ettiler ama başka bir şey beklemiyorum Türkçe için hiçbir şeyi Apple'dan Samsung'tan beklemeyin. Çok az kaldı Google alt yapısını kullanacağım diyen Xiaomi bile elimden alacaklar bu Google desteğini eğer almazlarsa zaten Apple ürünlerini Çin'de üretimi için ambargo koymuyor çünkü kolayına geliyor biliyorum eğer böyle bir şey yaparsa ucuza hiçbir ürün üretemeyecek.
.Fotoğraflar fotoğraf dediler, fotoğrafların renkleri öyle bir patlıyor ki fotoğrafın doğallığı kaçıyor.

Sonuç olarak ne zaman simge değiştirsem uygulamalar yarım yamalak oluyor, yarısı uygun yarısı sisteme uygun değil. Nasıl bir denetim dersen, Samsung'un kullandığımız tek özelliği yapay zeka özellikleri oldu, o da yakında birçok telefonda olacak. Yani...
Samsung hüsrandır ve paranızı çarçur eder Apple hiç anlatıyım gerek yok boşa para tuzağı allahta iyi fotoraf çekiyor. Ama artık diğer şirketlerde bu kalitede fotoğraflar çekmeye başladı....

Yani boş verin. Arkadaşalar gidin başka bir marka kulanın Huawei ve xaomi bile daha iyi diye bilirim.
14 Comments
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
tema ve duvar kağıdını değiştirmeyi deneyin.Adaptif parlaklığı kapatın veya kapalıysa açın.Ekaran ayarını canlı yapın ve renk ayarlarını soğuktan sıcağa alın ve eger hâlâ görünmüyorsa ekran kontrolü yapın benzer cihazla f_ark var mı diye.f_ark varsa teknik servisle görüşün veya götürün.
BurakCihan
Active Level 5
Galaxy S
Anlıyorum da Xiaomi'yi deli gibi full performans kullanıyoruz sorun yok o zaman amiral gemisi telefon almamın anlamı ne?
BurakCihan
Active Level 5
Galaxy S
Çabucak şarjı bitecekse
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
maalesef samsung"naaıl olsa sattım,katlanacaklar"deyip,ilgilenmiyor.
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
ayrıca işin kötü tarafı hiriş segmentlerin bile şarı çabuk bitiyor😳