cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung marka almak çok hüsran ve pişmanlık getirir.

(Topic created on: 11-05-2024 11:48 AM)
388 Views
BurakCihan
Active Level 5
Options
Galaxy S

S24 ultura ve s22 ultura aldılar şirket telefonu olarak. Ne zaman güneşe çıksak yazıları okumadığı için toplantı yapamadık. Özellikle s22 ultranın ekranını hiç okuyamadık. Ekranı göremediğimiz için not bile alamadık. S24 ultura alacağınıza s23 ultra daha iyi arkadaşlar. Eziyet etmeyin kendinize. S24 ultura için senelerce güncelleme vermelerinin sebebi ise bozuk kodları sürekli düzeltmek içinmiş.

S24 ve S22 ultura bataryası 8 saat %25 e iniyor.

İki telefonun da arayüzü sade ama Xiaomi'nin arayüzü daha iyi uyarlanabilir çünkü ayrıca bütünleşik olarak bir sürü uygulama alt yapısıyla geliyor.
Ne zaman işyerine Samsung cihaz alsak ilk aldığımız telefonun sim ve şebeke sorunlarıyla uğraşıyoruz. Exynos dediler başımızı ağrıttılar. Çözüm üretemediler. Türkçe desteği zaten olmazdı yapay zeka Türkçeyi desteklediği için API yardımıyla kolayca adapte ettiler ama başka bir şey beklemiyorum Türkçe için hiçbir şeyi Apple'dan Samsung'tan beklemeyin. Çok az kaldı Google alt yapısını kullanacağım diyen Xiaomi bile elimden alacaklar bu Google desteğini eğer almazlarsa zaten Apple ürünlerini Çin'de üretimi için ambargo koymuyor çünkü kolayına geliyor biliyorum eğer böyle bir şey yaparsa ucuza hiçbir ürün üretemeyecek.
.Fotoğraflar fotoğraf dediler, fotoğrafların renkleri öyle bir patlıyor ki fotoğrafın doğallığı kaçıyor.

Sonuç olarak ne zaman simge değiştirsem uygulamalar yarım yamalak oluyor, yarısı uygun yarısı sisteme uygun değil. Nasıl bir denetim dersen, Samsung'un kullandığımız tek özelliği yapay zeka özellikleri oldu, o da yakında birçok telefonda olacak. Yani...
Samsung hüsrandır ve paranızı çarçur eder Apple hiç anlatıyım gerek yok boşa para tuzağı allahta iyi fotoraf çekiyor. Ama artık diğer şirketlerde bu kalitede fotoğraflar çekmeye başladı....

Yani boş verin. Arkadaşalar gidin başka bir marka kulanın Huawei ve xaomi bile daha iyi diye bilirim.
14 Comments
LordUmaru
Active Level 3
Galaxy S
Hocam haklisiniz ama baska markada pek guvenesim gelmiyor.Xiaomi deseniz heryer reklam dolu arkadasimdan biliyorum 58 onyuklu uygulamayla gelmis.Huawei deseniz google isleriyle ugrasmak zor.Apple'ı zaten gecen sene terk ettik allaha sukur.**bleep** Samsungtayiz Google Pixel serisi gelirse belki onlara gecilebilir.
Galaxy S
Google pixel 9 serisi türkiyede satılacakmış öyle diyorlar bakalım doğrumu bekleyip göreceğiz
ᴰᵉⁿᶦᶻ
Active Level 10
Galaxy S
Evet resmilesti google ve Vodafone Anlaşma yaptı Vodafone satacak
BurakCihan
Active Level 5
Galaxy S
Google'dan geçmeyi düşünmüyorum, verilerimi kimse için reklam malzemesi yapmam.
adoLy
Active Level 3
Galaxy S
S22 ye birşey diyemeyecegim daha önce kullanmadım. Ancak s24 ultrayı işim gereği arazide çok **bleep** kullanıyorum ve ekranını göremediğim bir an olmadı. Şarjı da bir günü çok rahat çıkarıyor 7 saatten daha az ekran süresi aldığım olmadı.
dolphine
Active Level 6
Galaxy S
Çok marka kullandım android tarafında SAMSUNG candır gerisi heyecan.
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Bilemedim,bugün tam güneşin altında telefonumu açtım ve navigasyona girdim. Gözlerim yakını görmemesine rağmen çok net gördüm ekranı. Ayarlarala alakalı olabilirmi yada üzerinde (varsa) ekran koruyucu ile alakalı
BurakCihan
Active Level 5
Galaxy S
S22 Ultra'yı hiç göremiyoruz ya, S24 yine de biraz ekranı gösteriyor ama o da çok parlak. Parlaklığı açmak lazım ama öyle yapınca yarım günü bile tamamlamadan şarjı bitiyor. Üstelik hızlı şarj özelliği olmasına rağmen çok yavaş şarj oluyor. Millet kaç mAh bataryayı 20 dakikada fullerken bizim cihaz bizi resmen yolda bırakıyor. Şh bataryası sorunlarından bıktık şirket olarak tüm nesillerin note 10 dan beri kullandık ve bu hiç düzelmedi.
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Vallahi s22 kullandım s22u kullandım şimdi s24u kullanıyorum ve dediğimmgibi yakınım ve astigmat bozuk. Ama güneş altında bana göre çok net. ( netlik göreceli ). Ve şarj konusu yine bana göre hem şarj hem deşarj konusunda gayet yeterli. Bu tarz konular görecelidir. Ama sizin anlatımınız çok,çok,çok kötü. Sanki piyasaya yeni çıkmış bir markadan bahsediyorsunuz. S22 sosyal medya kullanmayan insalar için çıkartılmış küçük ekranlı bir cihaz. AMA S22U VEYA 23U VEYA 24U. BİREBİR AYNILAR HERŞEYİ İLE ( yfak değişikler var). Bu kadar kötü değiller. Yiğidi öldür hakkını yeme.