cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung mail

(Topic created on: 05-10-2024 10:21 AM)
450 Views
Mügee
Active Level 3
Options
Galaxy S
Yeni sürüm güncellemesi ile surekli senkronizasyon bildirimi veren ve kapatılmasına ragmen arka planda calismaya devam eden, telefon ayarları üzerinden de arka planda çalışması kısıtlanmasına rağmen tekrar aktiflesen ve doğal olarak çok sarj tüketen Samsung Mail uygulamasının akıbeti ile ilgili bilgisi olan var midir?
11 Comments
Galaxy S
Silmeden olmuyor
Mügee
Active Level 3
Galaxy S
Evet senkronizasyon bildirimini kaldırarak o sorunu çözdüm ama dediğiniz gibi arka plan çalışması çözülmüyor haliyle. Mecburen yeni güncelleme bekleyeceğiz o zaman. Tesekkur ederim
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Ben uygulamayı kaldırıp eski sürümü yükledim
Mügee
Active Level 3
Galaxy S
Apk sitesi ile mi eski sürüm yüklemesi gerceklestirdiniz?
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Google a Samsung email apk yazarsanız 2. Sıradan eski sürümü bulup yükleyebilirsiniz
0 Likes
Mügee
Active Level 3
Galaxy S
Dediğiniz şekilde eski sürümü yükleyerek sorunu çözdüm. Arka planda çalışması yuzde 15lik kayba sebep oluyordu. Tesekkur ederim.
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
En mantıklısı bu şekilde yeni güncellemeyi yayınlayana kadar otomatik güncellemeyi kapatın.
0 Likes
Mügee
Active Level 3
Galaxy S
Evet guncel sürüm olduğu için değişen bir şey olmaz
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
bahse konu olan bu email uygulaması sizin cihazlarınızda gömülü mü geliyor, kaldırılamıyor mu? Son zamanlarda sürekli bu konu ile ilgili yaşanan sıkıntılarla ile ilgili konular açılıyor. sizin yerinizde olsam eğer kaldırılabilir ise o uygulamayı kaldırırım orijinal Gmail kullanırım.
0 Likes