cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung için bölge değiştirme önerisi

(Topic created on: 05-05-2025 02:52 PM)
317 Views
enineboyuna06
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Cihazlarımızda bulunan CSC (ülke kodunu) iPhone ve Xiaomi'de olduğu gibi ayarlardan değiştirebilmeliyiz. Mesela Samsung Health Monitör desteklemeyen bir ülkeden telefonumuzu alırsak ayarlardan ülke değiştirerek bilgisayar falan kullanmadan rahatlıkla halledebiliriz. Xiaomi'de mesela erken güncellemeyi almak için bölge değiştiriyorlar Samsung için de böyle bir sistem olabilir. Ya da CSC'yi değiştirmeden bölgeye özel belirli özellikler için de bölge değiştirme olabilir.

19 Comments
KenanA25
Expert Level 2
Galaxy S
Böyle bir sistem gelirse çok iyi olur hocam
sefck
Active Level 6
Galaxy S
öyle olacaksa bölge kodunu kaldırsınlar herkese versinler tüm özellikleri güncellemeleri. bahsettiğin bölge koduna gelen özellikler güncellemeler vs o ülkenin yasalarına göre düzenleniyor
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam bahsettiğim iPhone usulü bölge değiştirme olayı. Dubai'den aldığınız bir cihazın bölgesini Türkiye yapıyorsunuz ülkemizdeki bütün özellikleri kullanabiliyorsunuz. Aynı sistem Samsung tarafında da yapılabilir diye düşünüyorum.
sefck
Active Level 6
Galaxy S
dediğini anladım ama mesela örnegin arama kaydetme Türkiye icin kapalı ama farklı csclerde var bunun sebebi yasal izinler gibi vsvs
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Evet hocam bunu biliyorum. Bunun için de bütün bölgelerde arama kaydetme başlatıldığında karşı tarafa haber verme sistemi yapılabilir iOS 18'de mesela bu şekilde dünyanın her yerinde var.
0 Likes
sefck
Active Level 6
Galaxy S
bence kötü öyle olması sahsen istemem ben rootla aktiflestirdim arama kaydetmeyi önemli görüşmelerde kaydediyorum
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Dediğiniz gibi gerçekten işe yarıyor o şekilde ben de kullanıyorum. En azından bireysel olarak.
parasonim
Active Level 3
Galaxy S
nasil kullaniyorsunuz arama kaydetmeyi
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Samfw tool üzerinden csc değişimi yaptım.
0 Likes