Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
5 g mi 4g mi anlamıyorum cihaz açılırken ne 5g yazıyor nede lte yazıyorSadece lte var maxBöyle görünüyor her yerde View Post
Arkadaşlar Merhaba, 5 Aralık Perşembe günü aldığım Buds3 Pro kulaklığımda sorun yaşadım. Yüksek seste dışarı ciddi ses veriyor. Bundan ziyade ise sağ... View Post
Görüntülerlen ekranı açık tut özelliği açık olmasına rağmen ekran kapanıyor dikkatimi çekti varmı bu durumu yaşayanlar View Post
Merhaba. 10 ay önce S23 aldım. İlk başta operatör olarak Türk Telekom kullandım, çekim gücü rezaletti. Daha sonrasında Turkcell'e geçiş yaptım ama... View Post
Exynos işlemcili Samsung Galaxy S25+ göründü Geçtiğimiz ay Samsung Galaxy S25 serisi sadece Snapdragon 8 Elite üzerine kurulacak iddiası... View Post
Tüm kamera ayarları en iyisi olmasına rağmen instagram görüntü yükleme kalitesi en iyisi olmasına rağmen çok düşük kalitede fotoğraf yükleniyor ne... View Post
Telefonda mıklatıs yok mıklatıslı kılıfmı almalıyım yoksa mıklatısmı alsam 2 side telefona yakışmıyo napmalıyım normal mıklatısı klıfın içine... View Post
Diğer klavyelerde en çok kullandığım özellik emoji araması samsung klavyede türkçe dil desteği yok diyor klavyenin tek eksiği bu benim için bir... View Post
Telefonum wifiye 2.4 ghz mi yoksa 5 ghz şekilde mi bağlı bunu nereden kontrol edebiliyoruz ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
818 | |
678 | |
546 | |
454 | |
413 |