cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung galaxy telefonları

(Topic created on: a week ago)
37 Views
karaaslanakif
Active Level 5
Options
Galaxy S
S3 plus tan itibaren hemen hemen tüm note serileri ve s serileri amiral gemisi serileri severek kullanan birisi olarak bi eleştiri getirmek istiyorum ki şuan en son olarak s25 ultraya geçtim bu arada bir çok cihaz xiaomi iPhone tüm serileri gibi cihazlar kullanan biri olarak hiç bir markanın fan boyu olmadığımı belirterek Samsun telefonlarında ilginç bir bildirim özelliği politikası var, mesela kendi SMS uygulaması haricinde hiç bir uygulama bildirim esnasında ekran uyandırmıyor tüm bildirimler ekran kapalı üstten baloncuk ve ekstra olarak ayarlardan belirlediğiniz kenar edge ışıkları var sadece üstüne de bazen bazı uygulamaların da ne ses ne de titreşim vermemesi de çabası ki bu yeni değil eskiden beri öyle alıştık sıkıntı yok ama 15 bin TL lik alt segment başka marka telefonların tüm uygulamalarda bildirim geldiğinde ekran uyanması varken samsung yıllardır bunu neden yapmıyor anlamış değilim ama yine de severek kullanıyorum 
13 Comments
karaaslanakif
Active Level 5
Galaxy S
Yani bazen yeridir telefonu sessize alman gerekir toplantıdasın veya farklı bi işin vardır bildirim geldiğini telefonu eline alınca biliyorsun sessizde ekran uyansa mesela en azından bildirim geleceğini bilirsin dediğim gibi sadece sms de var
ienes
Expert Level 4
Galaxy S
Kesinlikle olması gereken birşey , yapması da çok basit aslında neden hala yok akıl alır gibi değil
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Bunun için bir uygulama var ama dediğiniz gibi dahili olarak gelmesi gerekiyor.
karaaslanakif
Active Level 5
Galaxy S
Biliyorum onu bi zamanlar denemiştim ama o da ilk bildirimde ekranı uyandırıyordu veya ilk bi iki bildirimde veya ikinci bir bildirim için biraz zaman geçince sonra o da aynı oluyordu ayrıca dediğin gibi yani niye üçüncü part uygulama kullanalım bunun için
GalaxyM14
Active Level 6
Galaxy S
Ayarlar-erişilebilirlik-gelişmiş ayarlar-ışıklı bildirim işe yaramıyor mu?
karaaslanakif
Active Level 5
Galaxy S
Bildirimleri bildirir tabi 😂 ama bizim bahsettiğimiz normal herhangi bir bildirim geldiğinde sadece ekranın uyanması senin o bahsettiğin ayarda ışık veriyor ekran yine uyanmıyor
0 Likes
GalaxyM14
Active Level 6
Galaxy S
Tamam o mesaj gelince oluyor ama diğer uygulamalarda olmuyor. Bu tür özellikleri nedense çok geç getiriyorlar. Hatta android sürümleri ile gelen bazı özellikleri bile kısıtlıyorlar nedense.
0 Likes
rcparda
Active Level 7
Galaxy S
Samsungun s3 plus diye bir telefonu yok + versiyonları s6 ile birlikte başladı. Sadece bilgi amaçlı.
0 Likes
karaaslanakif
Active Level 5
Galaxy S
Yani senesini bile hatırlamıyorum mini olduğunu biliyorum bi tane de büyüğü vardı neo plus plus veya sadece s3 senesi belki de 2005 falan veya biraz üstü olabilir 20 yıllık mazı yani takıla takıla buna mı takıldın neyin bilgisini vermiş oldun onu anlamadım
0 Likes