cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy s6 custom rom

(Topic created on: 10-30-2020 05:47 PM)
401 Views
CEMALİ_DENİZ34
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba ben daha önce buraya samsung galaxy s6 telefon logoda kalıyor diye şikayet ile geldim bir şey soracağım benim telefonuma custom rom yazılım yükleyeceğim  benım telefonun sürümü 7.0 7.1 arıyorum yüklemek için link varmı telefon yurt dışı kayıtlı  birde nasıl yükleyecğım telefon kapalı açılmıyor  yardım ederseniz sevinirim 😁

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Cihazinız brick veya full brick olmus sanirim logoda kalmasi demek bu anlama geliyor.
cihazı eski haline zor düzeltirsiniz.
Servis ve uzmanlar disinda yapmaniz çok zordur.
Cihazınızi samsung yetkili servise gitürmenizde fayda var cihaziniza baska rom da jndirseniz brick veya full brick te kalir.
Yani cihaz bozulmus.
Yetkili servise giderseniz Samsung Yetkili servis uzmanlari gerekli müdahaleyi saglayacaklardir.

View solution in context

3 Comments
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Cihazinız brick veya full brick olmus sanirim logoda kalmasi demek bu anlama geliyor.
cihazı eski haline zor düzeltirsiniz.
Servis ve uzmanlar disinda yapmaniz çok zordur.
Cihazınızi samsung yetkili servise gitürmenizde fayda var cihaziniza baska rom da jndirseniz brick veya full brick te kalir.
Yani cihaz bozulmus.
Yetkili servise giderseniz Samsung Yetkili servis uzmanlari gerekli müdahaleyi saglayacaklardir.
Galaxy S

Ama telefonu sadece  güc acma tusu+ home tusu ve ses kısma tuşuna basabiliyorum  ve odin yani download moduna geçiyo

Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Geçer ama indirsenizde yine brick veya full brickte kalır.
Dowland moduna geçer.
Ama indiremezsiniz veya indirsenizde duzelmeme ihtimali yuksek.