cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post

Arkadaşlar bugun kirilmaz cam jel taktim jel ust hoparlörlere biraz kacti suan cihaz sesi az geliyor nasil onu ordan temizlerim şimdiden yorumlarinz... View Post

GALAXY S10E İÇİN ORIJINAL YENI TARİHLİ BATARYA VARMIDIR KI BILGISI OLAN VARMİ  View Post

S25 ultrada bazen mobil internet kayboluyor telefonu açıp kapatınca düzeliyor.ama çok nadir başıma geldi 2 sefer.aynı sorunu yaşayan oldumu View Post

OneUi 7 ile Samsung Dex Windows wireless bağlantı desteği sonlanmış. Microsoft Telefonum uygulamasını kullanın diyor Samsung. Ya da Samsung Flow View Post

Pil

Pil sağlığına bakmayı telefondan nasıl yapıyorduk..kod fa lan girip  View Post

Ekranında sağ üstünde çeviri çıkıyordu. Bir sohbette çarpıya basarak kapattım şimdi hiç açılmıyor. Sohbete girince bir an görünüyor hemen kayboluyor.... View Post