Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
s25 serisinde veya a36 a56 serilerinde zil sesi ile bildirim sesi farkli bende 24fe var ama benim telefonumda zil sesi ile bildirim sesi oyle degil View Post
Arkadaşlar bugun kirilmaz cam jel taktim jel ust hoparlörlere biraz kacti suan cihaz sesi az geliyor nasil onu ordan temizlerim şimdiden yorumlarinz... View Post
GALAXY S10E İÇİN ORIJINAL YENI TARİHLİ BATARYA VARMIDIR KI BILGISI OLAN VARMİ View Post
S25 ultrada bazen mobil internet kayboluyor telefonu açıp kapatınca düzeliyor.ama çok nadir başıma geldi 2 sefer.aynı sorunu yaşayan oldumu View Post
1 aydır her gün kontrol ediyorum güncelleme var mı diye hala yok 1 nisandan beri normal güncelleme bile yok neyini test ediyorsunuz ki artık View Post
Arkadaşlar merhaba iyi günler normalde önceden 4.5G gösteriyordu ama durduk yere LTE+ e geçti şebeke kısmındada sorun yok 5G de View Post
OneUi 7 ile Samsung Dex Windows wireless bağlantı desteği sonlanmış. Microsoft Telefonum uygulamasını kullanın diyor Samsung. Ya da Samsung Flow View Post
Pil sağlığına bakmayı telefondan nasıl yapıyorduk..kod fa lan girip View Post
Ekranında sağ üstünde çeviri çıkıyordu. Bir sohbette çarpıya basarak kapattım şimdi hiç açılmıyor. Sohbete girince bir an görünüyor hemen kayboluyor.... View Post
Ayarlardan cihaz bakımı kısmına girince telefon 3 kere kısa titreşim veriyor. Good guardians modülünü apk olarak yükledikten sonra yapmaya başladı... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1498 | |
1330 | |
918 | |
896 | |
711 |
User | Count |
---|---|
53 | |
45 | |
32 | |