cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy s23 fe parmak izi sorunu

(Topic created on: 12-26-2023 06:29 PM)
1031 Views
mancher
Active Level 4
Options
Galaxy S

Parmak izini kayıt ederken yuzde 20 ye geldiginde parmak izini tanimlamamaya başlıyor. Parmak izini bir sekilde kaydettikten sonra ise bir süre sonra parmak izini tanimamaya basliyor

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
MRTKB01
Active Level 4
Galaxy S
Baş parmağınızı, parmak izinin üzerini kapatacak şekilde bastırın, Kaliteli ekran koruyucu taktırdım aynı durum yaşadım, pin ile giriş yapıyordum ekran koruyucu biraz pahalı olunca çıkartmak istemedim bir deneyim yeni den diye **bleep** ettim ki sağ veya sol baş parmak parmak izinin tamamen kapatacak şekilde bastırın etkisi oluyor ve parmağınız çok koru da olmasın çok da ıslak şekilde de, ekran koruyucu gözlük beziyle silin tekrar deneyin etki eder hızlı şekilde yapmayın, parmak izin ışığını kapatacak şekilde yapın

View solution in context

0 Likes
5 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Ekran koruyucu varsa olabilir
0 Likes
mancher
Active Level 4
Galaxy S
Ekran koruyucu var ama aldığım yerden orijinal taktirdim
0 Likes
phy1s
Active Level 2
Galaxy S
Aynısı banada oluyordu 20 ye kadar geldiğinde diğer parmaklarımı okutup denediğimde olmuştu
0 Likes
mancher
Active Level 4
Galaxy S
Dediğinizi uyguladim sorun çözüldü tesekkur ederim
0 Likes
Solution
MRTKB01
Active Level 4
Galaxy S
Baş parmağınızı, parmak izinin üzerini kapatacak şekilde bastırın, Kaliteli ekran koruyucu taktırdım aynı durum yaşadım, pin ile giriş yapıyordum ekran koruyucu biraz pahalı olunca çıkartmak istemedim bir deneyim yeni den diye **bleep** ettim ki sağ veya sol baş parmak parmak izinin tamamen kapatacak şekilde bastırın etkisi oluyor ve parmağınız çok koru da olmasın çok da ıslak şekilde de, ekran koruyucu gözlük beziyle silin tekrar deneyin etki eder hızlı şekilde yapmayın, parmak izin ışığını kapatacak şekilde yapın
0 Likes