cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung galaxy s23 ısınma sorunu

(Topic created on: 07-04-2023 08:21 PM)
103 Views
İlkcaner
Active Level 3
Options
Galaxy S

S23 cihazım güneşte 5-10 dk kaldığı zaman veya fener açıkken aşırı ısınıyor ve uyarı veriyor(cihaz aşırı ısınıyor) soğutma tedbirleri uyguluyor. 

14 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
E bu sıcak havada telefonu güneşte kullanırsan tabi ısınır.
Umut9999999
Active Level 1
Galaxy S
Benim galaxy note 20 telefonum da öyle
İlkcaner
Active Level 3
Galaxy S
Gönderdim zaten
TansuYaman
Active Level 8
Galaxy S

cihazların güneşe maruz kalması elbette ısınmaya sebep olacaktır.  Fener kullanırken ısınabilir  çünkü flaş ısıya neden olabiliyor  bunları ölçmek için memberstan hata raporu gönderebilirsiniz.  parmak izi  için adımları  yap dostum. ,

Samsung Members > Yardım alın > Destek > Telefon Tanılaması > Parmak izi tanıması bölümünden test ederek, sonuçları kontrol etmenizi öneririz. ‘’ Parmak izi tarayıcısı normal olarak çalışıyor ‘’ sonucu çıkarsa sensörde bir sorun yoktur.

• Cihazınızda yer alan Parmak izi sensörünün temiz olduğundan emin olun. ( Temiz ve yumuşak bir bez ile daire şeklinde parmak izi sensörünü temizleyebilirsiniz.)

• Cihazınızda herhangi bir aksesuarın parmak izin sensörünü engellemediğinden emin olun.

• Cihazınıza Parmak izinizi tanımlatırken bir hata oluşmuş olabilir veya tam olarak tanımlanmamış olabilir. Kayıtlı olan parmak izlerini kaldırarak, yeniden parmak izini tanımlatmanızı öneririz.

İlkcaner
Active Level 3
Galaxy S
Ben de s23 kullanıyorum. 50 mp kamera bulanık çekiyor, parmak izi iyi çalışmıyor, güneşte kalınca 5-10 dk veya fener açıkken aşırı ısınıyor.