cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung galaxy s20 android 11 one ui 3.0

(Topic created on: 12-15-2020 04:05 PM)
1524 Views
Abilov444
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar ben 4 gün önce Samsung galaxy s20 telefonumu android 10 dan 11 yukselttim one ui 3.0 daha sonda bu sorunlarla karşılaştım wifi direct ile dosya göndermek olmuyor bundanda otesi android/data klasörüne erişme olmuyor yani rootsuz dizine bile erişmek mümkün değil bu sorun 1 hafta 1 aya falan güncelleme ile düzelirmi sizce yada stock romla android 10 donmek oluyormu eyer donersem garanti sorunu olurmu? 

15 Comments
MuKonqi
Active Level 7
Galaxy S
Bence Android klasörüne erişmek çok önemli değil. Bence bir anlamda güvenlik önlemi.
0 Likes
Abilov444
Active Level 2
Galaxy S

Android klasöründeki uygulama dosyalari gözükmüyor ben zaten rootsuz dosyalari görmek isdiyorum illegal birşey yok orda ama android 11 ile bu sorun başladı çözümü olursa lütfen söyleyin.

MuKonqi
Active Level 7
Galaxy S
Anladım.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S

Her güncelleme beraberinde optimizasyon sorunları getirir. Bekleyin, bir sonraki güncelleme ile çözülür.

Anonymous
Not applicable
Galaxy S

+ olarak Android-Data klasörüne başka dosya yöneticisi uygulamalarıyla erişebilirsiniz.( Kesin değil)

Abilov444
Active Level 2
Galaxy S

Malesef olmuyor root izini istiyor ayrica data klasörüne dosya taşıma falan olmuyor hata olarak algilaniyor.

Anonymous
Not applicable
Galaxy S

Bilemiyorum maalesef :(

ben006
Expert Level 5
Galaxy S
wifi direct kaldirildi andorid 11 birlikte google tarafindan
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Malesef Android 11 ile Wifi direct kaldırıldı.
Onun yerine Quick Share ve Yakındakilerle paylaş var.
Ama size başka bir cihazdan Wifi direct uzerinden paylasim yapilabilir.