cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung güncelleme politikası 👎

(Topic created on: 05-19-2024 01:14 PM)
248 Views
_KR0N0S_
Active Level 9
Options
Galaxy S
Samsung u ne kadar sevsemde güncelleme konusunda androidlere göre iyi olsada en büyük rakibi apple ın çok gerisinde,şuan amiral gemisi cihazları piyasanın en pahalı telefonu,5.derece titanyum iphone lardan bile pahalısın ve 7 yıla çıkardın güncellemeleri eyvallah ama her sene bir önceki modele özelliklerin çoğunu kırparak veriyorsun güncellemeleri,hem bu kadar pahalı cihaz satıp hem 2 yıl sonra unutmak yakışmıyor böyle şirkete s21 ve s22 serisine one ui 6.1 verdin ama vermiş olmak için verdin resmen içi bomboş güncelleme.
9 Comments
yakup
Active Level 10
Galaxy S
Gerçekten çok yazık aynen katılıyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
çok doğru 👍
muratvblee
Active Level 3
Galaxy S
İşte bu yüzden apple. Açıkçası suanki telefonu 1 sene daha kullanip apple'a geçmekte kararliyim
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy S
Samsung her ne kadar güncellemede kötü olsada apple ın özellikleri çok sınırlı maalesef,android gibi apk kurulumu ve kişiselleştirme olsa o zaman düşünülebilir apple.
Malevolentia
Active Level 3
Galaxy S
Peki hangi Samsung şuan elindeki
muratvblee
Active Level 3
Galaxy S
21fe
Galaxy S
Katılıyorum.👏👏
Galaxy S
Evet bende bunu söylüyorum söyleyıncede gıt apple kullan diyorlar zaten kullanıyorum
Malevolentia
Active Level 3
Galaxy S
Bi dakka iphonelardan nasıl pahalı arada 30 bin lira var daha ucuz. Ultra serisini düz iPhone ile mi kıyaslamak yanlış bir şey 5. Derece titanyum da sadece Pro ve Pro maxlarda var ve en pahalı samsundan daha ucuz değil ikisi de. S21 ve S22 zaten çok ucuz telefonlar bahsettiğin iPhoneun yarısı etmiyor ikisi birden... Ve performans da o kadar iyi değil ikisinde de. S23 Ultrada mesela bu sorunların olacağını sanmıyorum