Resolved! Solved

Original topic:

Samsung care + devam edip etmedigini nasıl sorgularız

(Topic created on: 02-23-2022 08:49 AM)
295 Views
Kemal1000
Active Level 3
Options
Galaxy S

Samsung care + devam edip etmedigini nasıl sorgularız

Kemal1000
Active Level 3
Galaxy S
151 gün diyor bende yani sigorta devam ediyor mu demek bu
Galaxy S
Evt devam ediyor o devam ettikçe samsung serviside ücretsiz onarım yaptırabilirsiniz
Kemal1000
Active Level 3
Galaxy S
Telefon da hayalet ekran oluştu bu sigorta deyiştirirmi ücretsiz
Galaxy S
Evt ben bile tabletime öyle yaptırıyorum servise anlatın eğer servis bi kasgo satın almışsanız zaten sistemde görür ve ücretsiz onarım gerçekleştirilir
Galaxy S
Eğer istanbulda sanız istsnbul kvk şişli samsung yetkili servisine götürün en iyi servis noktası ve görevliler sürekli sorup anlatıyorlar orası en iyi servis bölgesi ve orda onarımlar 1 saat sürüyor
Kemal1000
Active Level 3
Galaxy S
Ciyazı ikinci el aldım aslında kardeş bu sorun olmaz demi
Galaxy S
Hm ama garantisi varsa birşey değiştirmez demekki senin cihazda önceki sahibi demekki sigorta satın almış demekki size denk gelmiş büyük ihtimalle ücretsiz onarım yapılır ama hani ben tam emin olmak isterim derseniz 4447711 i arayınız veya yardım al bölümünden canlı desteğe bağlanın size en deytaylı bilgiyi verirler😊
Kemal1000
Active Level 3
Galaxy S
Tşk bilgilendirme için kardeş
Galaxy S
Rica ederim ne demek çözümü kabul edebilirmisiniz istiyorsanız mod lar otomatik kabul edicekler çünkü
Kemal1000
Active Level 3
Galaxy S
Ankarada yım kardeş telefonu ikinci al aldım fatura garanti belgesi duruyor burda da sigorta 151 gün kaldı yazıyor yani ikinci el almam sorun olmaz demi