S24 serisi haftaya pazartesiye kaldı yüksek ihtimalle yanı boşuna beklemeyin ki beklemeye değer bir güncelleme de değil View Post
S24 serisi haftaya pazartesiye kaldı yüksek ihtimalle yanı boşuna beklemeyin ki beklemeye değer bir güncelleme de değil View Post
Galaxy s24 ve 25 serisinde nisan ayı güncellemesinden sonra pil sorunu ortaya çıkmış. Bunu bende güncellemeden sonra yaşıyorum bu arada. Güncellemeden... View Post
Arkadaşlar her yeni güncelleme öncesi bize ne zaman dağıtılacak sorusu gecikmeler vs bunlara şahsen alıştığımızı düşünüyorum çünkü zaten dağıtıma... View Post
Hayırlı uğurlu olsun yarin veya en geç pazartesi ülkemize gelir View Post
Az once gunceledım ne alaka ıse gucelemede vestel>samsung 8.5 gelene kadar televizyon gunceleme aldı View Post
Android 17 betası tanıtıldı biz hâlâ one ui 8.5 bile alamadık. Lütfen artık yayınlayın. S24+ cihazı kullanıyorum, S serisi olarak güncellemeyi bu... View Post
S24 fe telefon normalde de 39 40 derece de çalışıyor View Post
(FE DAHİL) View Post
Bazen ihtiyaç oluyor. Telefon görüşmelerini kaydetmek istiyorum ama yapamıyorum. Üçüncü parti uygulamalara da açıkçası güvenemiyorum. Bunun bir yolu... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 617 | |
| 478 | |
| 457 | |
| 429 | |
| 390 |