cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung accountta kayıtlı olan telefon numarası hakkında

(Topic created on: 10-30-2022 07:10 PM)
998 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

İyi akşamlar bir sorum olacak size.

Ben telefonumu ve şu anda kullandığım Sim kartımı 17 yaşındayken almıştım.
Kullandığım sim kartım ve numara benim babamın adına kayıtlı olarak bulunuyor.
Şimdi benim soracağım şey şu.
Şu an hattım babamın adına kayıtlı olduğu için kullandığım Samsung account hesabım kayıtlı olan telefon numarası şu anda kullandığım hattımdaki babamın adına kayıtlı olan hattaki telefon numarasına ait olarak ekont hesabı açtım 17 yaşımı geçmiş olarak bulunuyorum hattı kendi adıma yaparsam iptal edersem Kendimi yeni numara alırsam yeni aldığım numarayı şu anda kullandığım Samsung account hesabına geçirebilir miyim.
Yani hattı kendi adıma yaptığım zaman sorun yaşar mıyım.
Doğrulama güvenliklerinde falan.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba 01a20004,

Telefon numaranızı kullanarak kaydolduysanız aşağıda yer alan yöntemlerle değiştirebilirsiniz:

1. Samsung account web sitesine (https://account.samsung.com) gidin ve oturum açın.
  2. Soldaki menüden “Profil” ögesini seçin ve şifrenizi girin.
  3. “Profili Düzenle” tuşunu seçin.
  4. Telefon numarası alanına girilen telefon numarasının altındaki “Telefon numarasını değiştir” tuşuna tıklayın.
  5. Yeni bir telefon numarası girin ve SMS doğrulama işlemini tamamlayın.
  6. SMS doğrulaması tamamlandıktan sonra kayıtlı telefon numaranız değiştirilir.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
16 Comments
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy S
Sorun yaşamazsınız sadece eski kullanılan hattı atmayın yeni telefon numaranızı kaydetmen için tel doğrulaması gelecek büyük ihtimal yeni numaranı kaybettikten sonra eski hattı istediğin gibi kullanırsın ya atarsın yada çift hat kullanırsın.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Eski hat iptal olacak numarası gidecek.
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy S
Tamam dostum numarana kayıtlı bütün hesapları yeni numarana kaydet ondan sonra iş hal olur
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Önce bayiye gideceğiz hattı iptal edip kendi adıma kaydettirdikten sonra yeni aldığım numarayı Samsung accountıma geçirmeye çalışacağım yani eski numarayı bekletme gibi bir imkanım Sanırım yok.
Yani eski numara direk bitecek gidecek yeni aldığım numarayı Sizce ekonta geçirmek için sorun yaşar mıyım.
0 Likes
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy S
Maalesef hic bir sekilde eski telefon numaraniz olmadan bu hesabiniza geri alamazsınız.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
O zaman ben ne yapayım Ne yapmamı önerirsin.
0 Likes
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy S
Onerim Hattı iptal etmeden yeni bir hat satın alman . 18 yaşından büyüksün diye düşünüyorum.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben 18 yaşındayım. Tam olarak.
0 Likes
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy S
Tamam yanında 300 tl gibi bir miktar para al ve yeni hattını almaya git bu kadar basit
0 Likes