Resolved! Solved

Original topic:

Samsung a51 ekran mürekkep lekesi

(Topic created on: 08-27-2021 02:52 PM)
430 Views
ess02
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar samsung müşteri hizmetleri ve Samsung teknik servisten şikayetçiyim cihazimin garantisi olmasına rağmen benden ücret talep ettiler Samsung adana Seyhan başarı teknik servisi karşılama konuşma kılık kıyafet maske ve yaka kartı sıkıntılı benimle dalga geçip hatanın benden olduğunu söylediler ben cihazimi düşürmedim üstüne basmadim bir gün öncesi ekranda ışıklar çizgi halinde geldi gitti bunun şarj sıcaklıkta yapmış olabilir dediler hicbisey yapmadilar ve ertesi gün cihazimda morarma ekran a mürekkep dökülmüş gibi su an cihazima ücret istedikleri için yaptırmadim burdan herkese sesleniyorum kesinlikle Samsung almayin çok memnun olan ben gerek müşteri hizmetleri gerek teknik servis beni Samsung cihazlardan soğuttu kimseye tavsiye etmiyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ess02,

Sizlere iletmiş olduğumuz doğrudan mesaj yolu ile iletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Yaşamış olduğunuz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına, aşağıdaki linkten bize ulaşabilirsiniz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmak isteriz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Galaxy S
Merhaba,

Cihazı teknik servise götürüp ekran değişimi talebinde bulununuz. Büyük ihtimalle Samsung servisi birşey yaptı cihaza. O mürekkeplenmeler durduk yere çıkmaz..
ess02
Active Level 1
Galaxy S
Evet ekranım değişti ücretli öncesinden servise verdiğimde azdı 14 gün serviste kaldi daha da cogaldi ve ücret istiyorlar
Galaxy S
Adam akıllı servis yok ki... Adam akıllı bir servise verin siz en iyisi orada güzelce ekran değişimi yapsınlsr.
ess02
Active Level 1
Galaxy S
Ucret talep ediyorlar garantisi var ama
Galaxy S
Kaç lira ki?
ess02
Active Level 1
Galaxy S
870 ödeme yaptım 6 ay olmuş değişim şu an 1500 başka yerlerde değişim olacakmis
Galaxy S
O liraya araba alınır. 😅870 lira nedir ya bu arada garantisi devma ediyor mu telelfonun?
ess02
Active Level 1
Galaxy S
Benim için çok para 3 tane çocuğum var 1500 lira çok garantisi devam ediyor
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ess02,

Sizlere iletmiş olduğumuz doğrudan mesaj yolu ile iletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Yaşamış olduğunuz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına, aşağıdaki linkten bize ulaşabilirsiniz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmak isteriz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes