cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Wallet

(Topic created on: 06-08-2025 07:41 PM)
40 Views
Cem35
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar selamlar. Biliyorsunuz ülkemizde Samsung Wallet kullanıma sunulmadı. Türkiye' de S Wallet adında bir uygulama var. Benim Samsung Wallet içerisindeki dijital anahtara ihtiyacım var. Nasıl yaparız? Samsung Wallet' ın apk sını bulup indirseniz bile samsung knox dan geçemiyor. Ülkede kullanılamadığı için. CSC yöntemlerini falan biliyorum. Onlarla oluyor tabi. Ama CSC falan değiştirmeden wallet ı aktif etmenin bir yöntemi var mıdır? Yani apk yı modlayan biri var mıdır? Bir şekilde knox u devreden çıkartarak belki uygulamayı açabiliriz. Ayrı bir samsung wallet digital car key apk sı da var. Onunla işe yarar mı bilmiyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

16 Comments
Cem35
Active Level 7
Galaxy S
İşin bittikten sonra TR csc sine dönünce yine desteklemiyor diye uyarı veriyor malesef. Sanırım çözümü yok..
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Knox bulunduğu sürece geçilemez o zaman😊
Cem35
Active Level 7
Galaxy S
Evet malesef
BurakEA
Active Level 9
Galaxy S
Ee sen niye kullanılmayan şeyi kullanmaya çalışıyorsun 😄
0 Likes
Cem35
Active Level 7
Galaxy S
Ülkemizde destek sunulmamış malesef. O sebepten kullanamıyoruz.
0 Likes
BurakEA
Active Level 9
Galaxy S
Bi arkadaş da now breif kullanmaya çalışıyordu s23 s24 serisin de ona konuşuyordun güzel kardeşim sende 3. Parti şeyler arar olmuşsun
0 Likes
Cem35
Active Level 7
Galaxy S
Cihaza destek verilmemesi ayrıdır. Ülke bazlı desteklerin sunulmaması ayrıdır. Now brief Almanya' daki kullanıcıları verilip Türkiye' deki kullanıcılara verilmemişti de haberim mi yok? Onunla bunu bağdaştırmanızı anlayamadım. Samsung Wallet herhangi bir cihaz **bleep** etmeksizin her cihaza sunulan bir ödeme uygulamasıdır. Hayatı kolaylaştıran bir uygulama yani. Ülkemizde kullanılamıyor sadece. Bunu kullanmak istemekle belirttiğin konu aynı şey değil. Ki bahsettiğin Now brief özelliği çok basit bir özellik. S23/S24 kullanıcıları da yakında alacak. İşler malesef sizlerin düşündüğü gibi ilerlemiyor. Samsung da bile "premium algıyı" kırarız diyip özelliği verip vermemek konusunda kendi içlerinde tartıştılar. Bana kalırsa heveslendiğiniz kadar abartılacak bir özellikte değil now brief. Umarım herkes alır tabi ki.
0 Likes