cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Türkiye ekibi

(Topic created on: 02-26-2024 09:36 PM)
1040 Views
teyyo
Active Level 8
Options
Galaxy S
S23 kullanıyorum. 3 ay oldu bu telefonu alalı. Az ekran süresi aldığım için pil değişimi istedim. 3 gün önce pil değişimi yapıldı. Değişen bir şey yok. Fotoğraf ektedir. Bu telefonu iade etmek istesem "sorun yok" olacak. Kuruntu yapıyor olacağım. Yazık ya vallahi yazık. 

image

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tüketici haklarına başvurabilirsiniz ; ekran süreniz şaka gibi moralim bozuldu
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Pil değişimi yaptım. Bir süre optimize olmasını bekliyorum. Olmazsa her yol helaldir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bir kaç hafta bekleyin olmazsa 175 tüketici hattını arayip haklarınızı öğrenebilirsiniz bu arada ; tüketici haklarına başvuru yapıp dava açmak tamamen ücretsizdir bilginiz olsun
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Teşekkür ederim. Bir kere başvuru yaptım 3 aya sonuç alamadım. Orası da ayrı bir dert
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tüketici hakem heyetinin yoğunluğu bilirkişi atanması firmadan savunma istenmesi vs vs bunlar bir zaman kaybıdır ortalama olarak 3 ila 6 ay arasın da sonuca bağlanır.
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S
Merhaba TunaErenYalcin,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Merhaba, en az 4 kere arandım. Hiçbir işe yaramadı. 3 aylık telefonda pil değişimi yaptım. Değişiklik yok. Benden daha çok telefonu kullanan, yani içerik tüketen insanlar benden nasıl fazla ekran süresi alıyor? Bana izah edebilir misiniz?
0 Likes
hutame
Active Level 4
Galaxy S
hocam ben de 3 aylık cihaz aynı sıkıntıları yaşıyordum değişim yaptılar yine aynı. sanırım bu telefonun ekran süresi bu kadar 5-6 saat arası max ekran süresi alıyorum.
TalhaS23
Active Level 4
Galaxy S
Bende s23 256 kullanıyorum her şeyim son güncellemeye kadar mükemmeldi. Ne olduysa son gelen güvenlik güncellemisini yaptıktan sonra 4.5 saatlere kadar düştü ekran sürem. Dün telefonu sıfırladım yine aynı
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
Hocam %73 kullanım ile 4.5 saat ekran süresi almışsınız. %100 kullanım ile 6.5 saati bulur diye düşünüyorum. Bir de bunun içinde 120hz konumu bilmem nesi varsa gayet normal.