Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
One UI 8 ile gerçekten yararlı özellikler gelecek mi? Biraz baktım ama hep hava durumu arayüzü değişikliği gibi basit şeyler gördüm. Ayrıca asıl sorun... View Post
Bu modu seçerseniz cihazınızın ısınma sorunu çözülür 1 gün sonra etkisi hissediliyor işlem hızında da aman aman **bleep** yok View Post
Bildirim 10 dk geç geliyor bu sorun sizde de var mı View Post
s23 ultranin sarji cok hizli bitiyor one ui7 guncellemesinden sonra telefona cok bakmama ragmen gunde 2 kere sarji bitiyor ne yapmam lazim View Post
Son güncelleme sonrası telefonum çok ısınıyor ve şarjı hızlı tüketiyor. Benzer sorun yaşayan oldu mu? View Post
Samsung kamera zoom geçişlerinde çok belirgin bir geçiş oluyor. Açı değişmesi nedeniyle bu bariz belli. Fakat zoom yapıldığı durumda bu konu... View Post
Android data klasörüne nasıl erişimi açabilirim? Erişebileceğim bir uygulama ya da açmak için bir yolu var mı? View Post
Selamlar. Hatırlatıcı kuruyorum Reminder üzerinden. Ancak tam ekran gelen uyarıda "Programlanan Hatırlatıcı" yazıyor. Ekran görüntüsünüde... View Post
Merhaba bu uygulama da F değerini ayarlama şansımız yok mu? F degeri kismı görünüyor ama tıklanmıyor. F1.7 yazan kısım önemli benim için View Post
User | Count |
---|---|
26 | |
16 | |
15 | |
14 | |
13 |