cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S8

(Topic created on: 03-26-2021 10:30 PM)
196 Views
Berkan28
Active Level 1
Options
Galaxy S

Telefonumda sensörlerin hiçbiri çalışmıyor( parmak izi hariç). Telefonu sıfırladım gğncelledim ama düzelmedi, sorunu nasıl düzeltebilirim? Teknik servis düzeltmesi şart ise masrafı ne olur?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
Members üzerinden interaktif kontroller var var orada kontrol edip eğer sorun var diyorsa teknik servise götürüp oradan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz ayrıca Samsung müşteri hizmetleri ile görüşüp onlardan da destek alabilirsin ücretleri ile ilgili 4447711 telefon numarası

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy S
Sorunun donanımsal veya yazılımsal olmasına göre değişir tam bir rakam söylenmesi neredeyse imkansız

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Solution
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
Members üzerinden interaktif kontroller var var orada kontrol edip eğer sorun var diyorsa teknik servise götürüp oradan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz ayrıca Samsung müşteri hizmetleri ile görüşüp onlardan da destek alabilirsin ücretleri ile ilgili 4447711 telefon numarası
0 Likes
Berkan28
Active Level 1
Galaxy S
sorun var gözüküyor ama müşteri hizmetleri fiyaf konusunda en ufak birşey söylemiyor çok saçma
0 Likes
Solution
Galaxy S
Sorunun donanımsal veya yazılımsal olmasına göre değişir tam bir rakam söylenmesi neredeyse imkansız
0 Likes
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
Cihaz garantisi varsa fiyat sormana gerek yok al götür bulunduğun ildeki Samsung yetkili servisine daha iyi şekilde inceleyip sizin sorunuzu çözebilir kolay gelsin
0 Likes
Berkan28
Active Level 1
Galaxy S
Cihazın garantisi olsa fiyat sormazdım zaten hocam. Sorunum büyük ihyimalle donanımsal ve bu sorunda değişecek parçalar az çok bellidir, müşteri hizmetleri yaklaşıkda olsa fiyat vermeli diye düşünüyorum.
0 Likes
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
Yanlış bilgi vermek istemezler çünkü anket süreci var onlarda siz olumsuz not vermemeniz için ama siz bence Samsung yetkili servisine götürün onlar zaten ne yapılması ne kadar ödeme yapacağınız bilgisini net olarak diyecek size
0 Likes
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
Doğru belki size donanım olarak bir fiyat derler belki yazılım yeniden atılınca düzelir ve ücret de almazlar bunu da en iyi Samsung yetkili servisi bilir
0 Likes